Mi a vélemény3t3k a ,,13 okom volt" c sorozatról?
Érdekesnek tünik az alapsztori és elszeretném kezdeni
de ha sok benne a logikai bukfenc stb akkor inkább hagyom.
Köszi a válaszokat.
Az első két évad nagyon jó, a 3.elmegy de a negyedik szerintem teljesen felesleges és összecsapott volt.
Logikai buktatókra nem igazán emlékszem, hogy lettek volna Habár, mint sok tini sorozatban, feljön a kérdés, hogy miért nem szóltak szülőknek/hatóságnak, itt annyival enyhítik, hogy van, amikor próbálkoznak ilyen figuránál de nem segít.
Szerintem nagyon jó sorozat, rám nagy hatással volt. Ma fejeztem be a második évadot, nekem a vége nagyon tetszett, de szerintem folytatni már felesleges volt, a többi már nem az alap történetről szól, felesleges tovább facsarni.
De a mondanivalója és a történet nagyon jó, a színészek nagyon hitelesek benne, a zenék is iszonyat jók benne. Magával ragad az egész történet és nagyon átadja a hangulatot, az érzéseket. Szerintem kezdd el nézni mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!