Megnéztem a 13 okom volt első évadát, elmesélné valaki a következő évadok lényegét?
Figyelt kérdés
Én azért reménykedtem, hogy a csaj mégsem halt meg hanem csak jól megszivatja őket :DDtúl sok thrillert horrort nézek..
Na de a lényeg, hogy tovább nem fogom nézni... De azért érdekel, hogy a következő évadok mi köré épülnek, mik történnek?
2020. aug. 14. 16:39
1/3 anonim válasza:
Én csak a másodikig néztem mert szerintem a harmadik már nézhetetlen volt. A második igazából arról szól, hogy milyen változások történtek annak hatására, hogy a szalagok kikerültek a nyilvánosság elé, főleg az erőszakolás lett a téma, ugyebár. A vége az volt az S2-nek, hogy Hannah kapott egy rendes temetést. Egyébként az S3 állítólag már nem is Hannah-ról szól
2/3 A kérdező kommentje:
és mik lettek a következmények?
2020. aug. 14. 20:32
3/3 anonim válasza:
Annyit tudok, hogy a pali aki megerőszakolta Hannah-t valakit megölte, valszeg pedig a csapatból valaki ha nem együtt csinálták🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!