13 okom volt 1 évad, könyv velemeny?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszett. Igaz ami világról szól hoyg az emberek milyen könyörtelen és nem foglalkoznak a másik emberrel, önzők. Sztem azért csináltak hoyg hátha az emberek belatjak talán többet és jobban kéne odafigyelni a másikra. Akkor nem lenne ennyi öngyilkosag.2020. máj. 20. 16:56
1/1 anonim válasza:
A sorozat 1.évadát láttam ,de csak azért néztem mert baromira tetszik Kat Langford. Az biztos hogy nem egy könnyen emészthető sorozat a végkifejletet nézve, de a készítők terve valószínűleg ez is volt. Nem számít hogy mennyire rossz üzenetet hordoz, hogy az egyetlen és "elfogadható" választásnak adták elő az öngyilkosságot, végletekig kilátástalannak állítva be a lány helyzetét. Pedig annyi minden mást tehetett volna. Szerető szülők, a fiatalság ereje... Lehetett volna egy pozitív példa, ahol a szülők segítségével helyre hoznak "majdnem" mindent, és a barátok is visszatalálnak, de nem...Kellett a dráma,nem számít hogy mekkora felháborodást keltettek ezzel a megoldással, hogy nincs ebben a helyzetben más alternatíva, mint amit Hannah tett. Baromira felforgatta a lelkivilágom ez a sorozat, pedig 23 éves férfi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!