Szerintetek melyik a legtúlértékeltebb film?
Melyik részre célzol?
Nekem ami hirtelen eszembe jutott, az a Nő.
Sráckor (2014; Richard Linklater)
Persze nem lehet vitatni, hogy a készítése úttörő a filmtörténelemben, de maga a film (ami amúgy jól indul, az első felében még én is majdnem mesterműnek gondoltam) a második felére egyre jobban ellaposodik és a végén megint egy szokásos Linklater-féle közhelyes és didaktikus álfilozofálgatásnál kötünk ki, aminél az ELTE első éves filozófia hallgatói is komolyabban írnak.
Számomra azok a túlértékelt filmek, amikben zömében csak robbanás, akciójelenet, és különböző számítógépes trükk van de a helyes történetvezetés, kidolgozott karakterek és a logika egyáltalán nem fontos.
Persze nem az összes ilyen film túlértékelt, mert mondjuk nem kapnak annyi figyelmet, de ha már itt tartunk, akkor szerintem a Marvel filmek a túlértékelt filmekhez tartoznak. Meg ott van az Avatar, vagy a Transformers, szóval értitek milyenekre gondolok.
Tulajdonképpen a Star Warsot is nézhetjük így, de abban inkább azt szeretik az emberek hogy nosztalgiázhatnak rajta. Persze, ugye a 70-80as évek óta jobb lett a technika alapból, de ezen kívül tele van teljes logikátlanságokkal és űrharccal kitöltött üres játékidővel.
Bosszúállok: szószerint nézhetetlenek
Star Wars: unalmas, de legalább nézhető
Pár Marvel-film
Bohém Rapszódia (bár már nincs a fénypontján)
Sorozatként a Stranger Things
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!