Eltűnnek ezek a sorozatok Netflixről? (bővebben lent)
2-es
Én is gy gondolom, hiába pontoznak le. Hülye lennék fizetni valamiért, aminek a kínálatában hol ez van, hol amaz és csak 1 változat van belőle. A torrent oldalon is fent van ugyanaz, annyi különbséggel, hogy 1-2 órával később tudom csak megnézni.
Jó az átlag 10 percnek is sorozatnál. Az első részt beálltod legmagasaabb prioritásra, azt gyorsan lekapja, 2. és 3. részt magas prioritásra, amíg megnézed az első részt, a 3. részig garantáltan le lesz töltve, mire pedig a 3. végére érsz, garantáltan lejön az egész évad.
Filmnél, ha 1080p BD ripet szedsz, lehet hogy kell fél óra.
4-es
Rájöttem az elmúlt 10 év alatt, ezért mindig így szoktam csinálni. De amikor pont felkerül, akkor nem jön gyorsan sajnos, mert van 1 seedelő és 200 letöltő. Mindig 1080p vagy 4K-t szedek le. 720p-t csak akkor ha nincs más választás. Csak 100 Mbites netem van, de nekem ez elég. Nem mindig kell 1-2 óra, csak néha. Pl, amikor Forma1-es futamot töltök le. Dolgozom szinte minden vasárnap, ráadásul külföldön, így arra néha várnom kell ennyit.
"Disney nem igazán csípi a Magyarokat"
Részemről kölcsönös. Csak szemetet gyártanak, ingyen sem szedem le, nemhogy fizessek érte.
"ez nincs másképp a Netflixnél sem"
Másként van. Fogyasztói szempontból legalábbis. Mígy a Disney-nél a műsor szar, a Netflixnél a szolgáltatás alsóbb rendű egy saját NAS-ról hostolt streaming szolgáltatáshoz képest. Plusz a Netflix önmagában nem is elég, lassan már egy tucat streaming szolgáltató van többé-kevésbé ugyanazért a havidíjért, mind a saját exkluzív tartalmaival. Még nyugati életszínvonalon sem zsebpénz.
Ez olyan mintha bemennél a boltba sörért kenyérért de azt mondanák hogy egy darabig nem lesz, ezek a szolgáltatok nem azért vannak hogy nekünk jó legyen csak be szedik a pénzünket és letörlik pl: a Viasztesteket.
Van kb 20 torrent oldalam ha nem több és azokat nem nagyon lehet pénzért meg találni. Most meg lett egy új szolgáltató a Filmio tele rossz magyar filmekkel semmi horror kategoria, nálam ott kezdődik a filmezés hogy Horror lehet szellemes, ember széttépős, közbe kajolok.
Ezt egy haverom nem szereti mert túl durva https://www.youtube.com/watch?v=P7TWm3Akw-s
Nekem meg van VICOS szinkronnal is meg eredeti DVD-s is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!