Ha Netflix-ről offline módban néznék valamit, az utána elérhetetlenné válik ha visszamondom az előfizetést?
Gondolom védik valahogy a filmeket, hogy ne töltsék le és terjesszék csakúgy visszamondva az előfizetést.
(Még nem vagyok regisztrálva Netflix-en csak gondoltam leszednék pár évadot egy sorozatból, de gondolom nem ilyen egyszerűen működik, igaz?
Nem értem, miért kell leszavazni, ha nem tudsz jobbat írni...
Amúgy le lehet tölteni tartalmat az alkalmazáson keresztül. PC-n pocsék az alkalmazás, úgyhogy én böngészőből nézek Netflixet, ahol a letöltés nem elérhető.
Azt hiszem tartalomtól függ, hogy mennyi ideig tudod megnézni az adott dolgot miután letöltötted, és nem lehet mindent offline nézni. Ezen kívül, ha tippelnem kéne, akkor ha lejár az előfizetésed, akkor a letöltött filmeket, sorozatokat sem tudod már megnézni.
Nem én pontoztalak le. (Nem pontozok senkit.)
Egyébként én is hasonlóra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!