Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha Netflix-ről offline módban...

Ha Netflix-ről offline módban néznék valamit, az utána elérhetetlenné válik ha visszamondom az előfizetést?

Figyelt kérdés

Gondolom védik valahogy a filmeket, hogy ne töltsék le és terjesszék csakúgy visszamondva az előfizetést.

(Még nem vagyok regisztrálva Netflix-en csak gondoltam leszednék pár évadot egy sorozatból, de gondolom nem ilyen egyszerűen működik, igaz?

2020. nov. 1. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet leszedni. Ha előfizetsz, bármit nézhetsz amíg tart. Ha lemondod, semmit. Én is ezért veszek inkább DVD-t a mai napig, azt bármikor, bárhányszor megnézhetem amíg fizikailag működik az adathordozó.
2020. nov. 1. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs aktív előfizetésed, akkor nem érhetőek el a letöltött tartalmak sem. Azokat nem rendes videó fájlban menti le, hogy bármivel lejátszhasd, azt a formátumot csak a Netflix ismeri fel. Így ha lejár az előfizetésed, akkor nem férsz hozzá, mert a Netflix egyébként sem engedi megnézni a fent lévő tartalmait, míg túl nem lépsz az előfizetésen.
2020. nov. 1. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell leszavazni, ha nem tudsz jobbat írni...

Amúgy le lehet tölteni tartalmat az alkalmazáson keresztül. PC-n pocsék az alkalmazás, úgyhogy én böngészőből nézek Netflixet, ahol a letöltés nem elérhető.

Azt hiszem tartalomtól függ, hogy mennyi ideig tudod megnézni az adott dolgot miután letöltötted, és nem lehet mindent offline nézni. Ezen kívül, ha tippelnem kéne, akkor ha lejár az előfizetésed, akkor a letöltött filmeket, sorozatokat sem tudod már megnézni.

2020. nov. 1. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le. (Nem pontozok senkit.)

Egyébként én is hasonlóra gondoltam.

2020. nov. 1. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Félreértettél. Egyrészt nem neked szólt, másrészt az #1 nem az én kommentem, csak a #3. :)
2020. nov. 1. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké :)
2020. nov. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!