Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Netflix-en van offline mód és...

Netflix-en van offline mód és letöltés?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni a Netflix-et, van pár sorozat amit már régóta tervezek megnézni és fent van.

Hallottam, hogy van offline mód, viszont ha esetleg utána nem használom az egy hónapos próbaidő után? Akkor mi lesz a letöltött dolgokkal?

Vagy az csak a fiókból érhető el?

2019. szept. 20. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván csak addig érhető el, amíg rendelkezel az előfizetéssel. Ha nem így lenne, akkor mindenki letöltene mindent előre majd hónapokig nem fizet elő.
2019. szept. 20. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt sejtem, de ilyenkor akkor online tudom nézni?

De akkor hogy van offline?

Vagy amikor elindítom a letöltött verziót, ellenőrzi van-e még fiókom?

2019. szept. 20. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha már egyszer bejelentkeztél a fiókodba, onnantól kezdve belépve marad akkor is, ha nincs internet kapcsolat. Maga az offline mód pedig egy ilyen "megnyithatatlan" fájlt tölt le, amit csak maga az alkalmazás tud megnyitni. Emiatt pedig, ha lejár az előfizetésed, eleve nem fog bejelentkezni a fiókodba, hanem rögtön kidob és felajánlja az előfizetést, ergo nem tudod az alkalmazáson keresztül megnyitni a letöltött részeket.

Ha valamiben tévedek nyugodtan kijavíthat aki pontosabban tudja, nekem személyes tapasztalatom még nincs lejárt előfizetéssel, mert amióta előfizetek, azóta nem mondtam még le.

2019. szept. 21. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!