Hbo go vagy netflix?
próbáld ki mind a 2 próbaidejét és utána eltudod dönteni
ezért van ez a próbaidő lehetőség:)
Én egyiknek sem vagyok állandó előfizetője, amelynek a fő oka az, hogy a sorozatok nem érdekelnek, a filmes kínálat pedig erősen ingadozó. Szóval néhány havonta szoktam megújítani a tagságomat, mikor kellő mennyiségű olyan tartalom halmozódik fel, ami érdekel.
Egyébként az HBO GO jobban tetszik, mert több olyan filmet találtam rajta, ami engem érdekel, és az előfizetés ára is kedvezőbb.
Persze a Netflix kínálata nagyobb, és aki nem olyan válogatós, mint én az biztos talál rajta néznivalót bőven.
Személy szerint a MUBI az, amit szeretnék kipróbálni, ráadásul a minden napi szinten változó kínálat miatt azon is elgondolkodnék, hogy rendszeres előfizető legyek, különösen, mert remek filmeket kínálnak.
Illetve a legjobb az lenne, ha a The Criterion Channel is elérhetővé válna világszinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!