Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Zordon és Musztafa ikrek?

Zordon és Musztafa ikrek?

Figyelt kérdés
Vagy Zordon az idősebb?

2020. dec. 28. 15:36
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Ja ,Afrikában ..

Inkább törökországban sok

Nincs semmi értelme?

És a Nalanak van?

Vagy a szimbának?

2021. jan. 26. 17:53
 22/44 A kérdező kommentje:
szimbának nincs. Így kisbetűvel semmiképp 🤩
2021. jan. 26. 18:45
 23/44 Agnarr ***** válasza:
100%
Én biztos vagyok benne, hogy ikrek és két oka van, hogy Mufasa uralkodik. Az egyik, hogy az apja őt jelölte ki erre, mert jobban szerette. A másik, hogy erősebb Zordonnál. Ha nem így lenne, akkor az utóbbinak nem kellett volna megölnie, elég lett volna kihívnia, legyőznie és elkergetnie.
2021. febr. 3. 18:10
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy ebben ennyire biztos, mi utált rá, hogy ikrek?

Ebben jelenetben 1:35 elhangzik Zordon- tól Mufasa-nak, "nagy testvér", ráadásul a mesében is többször említik, hogy Mufasa az idősebb

Ugyanaz a videó 2:20-nál a következő párbeszéd történik.

Mufasa: Tekintsem kihívásnak?

Zordon: Dehogy, dehogy álmomban sem mernélek kihívni.

Zazu: Kár, és miért nem?

Zordon: Első pillantásra ugyan magam is oroszlán lennék és rendelkezek némi nyers erővel. Csak, hogy én nem vagyok az a folyton nyerő típus.

Vagyis Zordon a fiatalabb, és azért nem hívta ki Mufasa-t mert tudja, hogy nem nyerhet ellene, ezért inkább csellel megölte őt.

De ha még úgy lenne ahogy te írtad, és tényleg azért Mufasa a király mert az apja jobban szerette őt és ő az erősebb, akkor is kihívhatta volna mert már az apjuk meghalt. Mi akadálya lenne, hogy kihívja? Miért következik abból az, hogy ha az apja jobban szerette őt és erősebb, akkor őt nem lehet kihívni?

2021. febr. 3. 19:03
 25/44 anonim ***** válasza:

#24-es vagyok.

Bocsánat lemaradt a link:

[link]

2021. febr. 3. 19:06
 26/44 anonim ***** válasza:

Egy biztos, ez kiderül Az oroszlánkirály kettőben. Mármint az "élőszereplősben".

Amúgy az élőszereplősben azt mondja Zordon, hogy eszembe se lenne kihívni... megint.

Szóval esszerint egyszer biztosan kihívta.

2021. febr. 3. 20:51
 27/44 Agnarr ***** válasza:
100%
Két okból gondolom, hogy ikrek. Az egyik, hogy utánaolvastam, hogy készültek az Oroszlánkirályhoz könyvek is (azt nem tudom biztosra, hogy kánonnak tekinthetőek-e, de én minden információt számításba veszek, ami nem hibázik logikailag a többivel), amiben ők is szerepeltek kölyökként, és ott egy idősek voltak. A másik a faj viselkedésén alapul. Az oroszlánok úgy működnek, hogy az uralkodó hím az összes többi hímet elzavarja a falkából, amint elérik a serdülő kort, kivéve, ha a testvérük, akivel szoros a viszonyuk. Szoros viszony pedig az állatoknál azokkal szokott kialakulni, akikkel együtt nőttek fel. Ha Zordon (eredetileg Taka) később született volna, akkor már akkora korkülönbség lett volna közöttük, hogy Mufasa nem nagyon foglalkozott volna már vele, így nem alakult volna ki köztük az a kötelék, aminek az emléke miatt még annak ellenére sem zavarta el, hogy felnőtt korukra megromlott a viszonyuk. Az, hogy "nagy testvér" inkább szerintem arra utalhat, hogy Mufasa szemmel láthatólag is nagyobb és erőteljesebb.
2021. febr. 4. 10:18
 28/44 anonim ***** válasza:

Egyébként attól, hogy egy alomból szàrmaznak ("ikrek"), még születhetett Mufasza előbb, hogy ezzel ő legyen az elsőszülött :D

Szóval ebben az esetben lehet egyszerre igaz, hogy ikrek és hogy Mufasza az idősebb.

Ugye kutyánál, macskánál se ikrezzük le az alomtestvéreket, pedig a szó szoros értelmében végül is azok, nem egypetéjű ikrek.

2021. febr. 4. 10:34
 29/44 Agnarr ***** válasza:
Ilyen értelemben persze, hogy idősebb az egyik, de ez náluk nem számít, mert a trón öröklése nem életkor alapú. Az előző király választja ki.
2021. febr. 4. 17:15
 30/44 A kérdező kommentje:
De én azt kerdeztem hogy Zordon és Musztafa ikrek e! Nem azt hogy Zordon és Mufassza ikrek e...
2021. febr. 4. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!