Zordon és Musztafa ikrek?
Figyelt kérdés
Vagy Zordon az idősebb?2020. dec. 28. 15:36
2/44 A kérdező kommentje:
Az Oroszlánkirály mesében Szimba apja és a bácsikája
2020. dec. 28. 15:40
3/44 anonim válasza:
Zordon idősebbnek néz ki. De akkor meg neki kéne lennie a királynak. Persze csak ha feltételezzük, hogy az állatok egy japán rajzfilmről másolt amerikai rajzfilmben ugyanúgy gondolkodnak, mint az emberek.
4/44 anonim válasza:
Zordon az idősebb, azért hangoztatja folyton, hogy neki kéne uralkodnia.
5/44 anonim válasza:
Nekem X év távlatából (a harmadik részt jobban szeretem) van egy olyan halovány emlékem, mintha Zordon bátyjaként hivatkozna Mufasa-ra.
6/44 anonim válasza:
Fivérként hivatkoznak rá, ha jól emlékszem, ez szándékosan nem jelöl korbeli sort, mint ahogy az angol brother se, ha nincs mellette hogy kicsi vagy nagy.
7/44 anonim válasza:
Nem tudom miből gondolod, hogy ikrek mert semmi rá utaló jel nincs a filmben.
Mufasza az idősebb, a filmben is többször elhangzik, ráadásul ő a király.
Pl. Itt 1:35-nél
Zordon csak azért hangoztatja, hogy neki kéne uralkodni mert szerinte ő jobb király lenne.
8/44 A kérdező kommentje:
Ki az a Mufasza?
2020. dec. 28. 15:59
9/44 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, ki az a Musztafa?
10/44 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Rosszul írtad a nevét, az Oroszlánkirály című mesében nincs olyan akit Musztafa vagy Mustafa-nak hívnak, akikre te gondoltál az Mufasza, Simba apja. Remélem így már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!