A Star Wars filmek közül miért a Baljós Árnyakat tartják a leggyengébbnek?
nekem is tökéletesen bejön, kisebb koromban kazettán megvolt eredetiben, szarrá néztem.
sztem azért nem lett akkora sikere, mert mikor az eredeti triológia készült, akkor ezek a vizuális effektusok újak voltak akkor még. (70-es 80-as évek) Meg persze akkor a sci-fi műfaj virágkorát élte. Sokan azt is mondják, hogy jar jar idétlen karaktere nem illik bele a star wars filmekbe (esetleg világába) vagy pedig Anakin karaktere, hogy egy kb 10-11-12 éves gyerek ilyenekre legyen képes. (gondolok most itt a fogattversenyre vagy az űrcsatára naboo mellett.)
Mert Lucas pénzimádó és elsősorban mindig a gyerek nézőkre gondol.Ezért lett egy kicsit gyengébb,de nem olyan rossz.Szerintem a legnagyobb hibája,hogy elintézték benne Dart Mault.A Star Wars egyik legjobban sikerült karaktere.
A legnagyobb szentségtörés azonban az Ewokok a Jedi Visszatérben.Az verhetetlen baki.
"épp abban az időben jött ki, amikor világméretű divattá vált az új dolgok fikázása"
Ja, az ugyanazon évben kijött Mátrixot is, hogy fikázták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!