Mi okozhat fényes nappal élethű hallucinációkat? Pl. árnyékok mozdulnak el, emberi árnyakat látok, olyan mintha dolgok mozdulnának el a helyükről. És az egész szinte túl valóságosnak tűnik. Ha azonban konkrétan odanézek, eltűnik. Miért lehet?
Figyelt kérdés
Ezenfelül , mindig csak félhomályban, "emberi" árnyékokat láttam csoportban állni, valamint az is elő fordult, hogy éjszaka volt, én benn a házban lámpafényben melegben. Hozzá teszem kiskoromban nagyon féltem a sötétben. Erre elkezdek dideregni és ugyanúgy félni, pedig fény volt.
Ha egyszer lefekszem vége, csak időszakosan vissza térő.
2008. nov. 19. 12:01
1/5 anonim válasza:
Például a mániás depresszió.
Szoktad magad hullámokban úgy érezni, egyszer hogy pörögsz, máskor meg ok nélkül totál magad alatt vagy? Régi, több éves ciki történeteken rágódsz? Elhanyagolod a házimunkát?
Ha igen, gondolkodj el rajta, de egyébként is keress fel egy pszichológust első körben, aztán majd ő eldönti, pszichiáterhez küld-e.
2/5 anonim válasza:
Inkább a skizofréniánál fordul elő ilyesmi, de annak azért más tünetei is lennének. Ha ilyesmiről van szó, az orvosi kezelést igényel!
3/5 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt.. de előbb utóbb rájöttem, hogy a hajam az, ahogy elrántom a fejem XD
4/5 anonim válasza:
Isten ments, hogy vészmadár legyek, de én mindenképpen orvoshoz fordulnék vele sürgősen, mert az előttem emltítetteken kívül daganatnak is lehet az ilyen tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!