Hogy 'éltétek túl' a kedvenc sorozatotok befejezését?
Amikor befejeztétek azt a sorozatot amit imádtatok és szerintetek a legjobb sorozat volt és már függőjévé váltatok utána hogy tudtatok anélkül a sorozat nélkül élni? :D
Nyilván nem szószerint értem, tehát nem vagyok egy őrült sorozatfüggő aki nem tud utána továbbélni, de most fejeztem be a kedvenc sorozatomat és eléggé elvagyok kenődve és olyan rossz nélküle.
Ti hogy éltétek meg amikor befejeztétek a kedvenc soritokat amihez foghatót nem találtatok előtte még soha?
20-as, milyen időközönként szoktad megnézni a Lostot? Illetve eddig kb hányszor láttad? Én próbálok most egy nagyobb szünetet hagyni amíg újra visszanézném a Shamelesst, hogy elfelejtsek pár apróbb dolgot (a fontosabbakat nem hiszem hogy elfelejteném benne), és amikor újra nézem akkor mondhassam, hogy "Hú, tényleg, ez is volt benne, ezt már el is felejetettem!" -és akkor újra érdekes lehet ha már néhány dolgot elfelejtettem amik történtek benne. Ezért akarok most egy pár hónapos szünetet hagyni. Meg persze előbb megszeretném várni az utolsó évadot, de még nem tudom jön ki, de főleg utána szeretném majd visszanézni az egész sorozatot, mert akkor már végleg befejeztem, de amíg az utolsó évadra várok addig is talán elfelejtek pár dolgot amik pl az első évadokban történtek vagy korábban amikre már annyira nem emlékszem.
Főleg azért csinálom ezt a több hónapos kihagyást, hogy minél később unjak rá, nyilván talán 2.visszanézésre még izgalmas lehet ha elfelejtek pár dolgot, de a 4., 5. visszanézésre már kevesebb eséllyel felejtek el belőle dolgokat és a végén már csak unaloműzésre lesz jó vagy háttérzajnak meg persze nosztalgiázni, mert sokadik visszanézésre már nem fog semmi újdonságot tartogatni sajna. :(
Attól még, hogy most már ritkábban nézed meg a Lostot, még mindig jó érzés nézned attól függetlenül, hogy már nem találod olyan érdekesnek?
Imádom a Lostot! Bármennyiszer meg tudnám nézni és tudom, hogy sosem fogom unni. Nem tudom mi az oka, ezt egy pszichológus biztos jobban meg tudná mondani jó pár alkalom után, de hiába tudom, hogy nem tökéletes (mint ahogy semmi más sem), nekem mégis az. Nyolcszor láttam (121 részes) és eleinte sűrűn megnéztem, félévente majd évente. Most egy ideje már nem láttam, hamarosan megint megnézem és igazad van, második, harmadik újranézésre még izgalmas volt, mert új és új dolgokat fedeztem fel benne, hiszen első nézésre nem lehet minden infót/összefüggést elraktározni. De ennek ellenére is élvezem és tudok olyan embert, aki hasonlóan van a kedvencével, hogy ennyiszer látta és élvezi. :)
Azt szerintem is jól teszed, hogy megvárod a befejezést, mielőtt újranézed. Egy az, hogy úgy teljes, másrészt pedig addigra még inkább várni fogod, hogy megint lásd. Én, amikor másodjára néztem, majdnem ugyanannyira szerettem, mint elsőre, csak ugye a meglepetésfaktor esett ki a dologból.
Amikor a stranger thingset megnéztem (ez volt az első sorozat amit így végig néztem) kb szinte depressziós voltam mert rosszul viseltem h vege lett.
Előtte amikor megnéztem az összes MARVEL filmet , na akkor voltam igazán szomorú. (Tudom h nem sorozat de ezt úgy éreztem h idetartozik)
Azóta már rengeteg sorozatot láttam.
Jelenleg a Riverdale a kedvencem és igyekeztem jól viselni h vége lett (bár most új részek vannak, így legalább valamivel jobb. Bár nekem a heti 1 rész édes kevés, tekintve h naponta mindig fél évadot megnéztem belőle)
Most a nagy pénzrablást nézem és imádom és tuti szomorú leszek ha befejezem.
A sabrina sorozatnál voltam még nagyon szomorú és rosszul viseltem, főleg a befejezés miatt
Nagy marvel fan vagyon ahogy az fent is említettem.
Most neztem vgig a WandaVisiont és mivel ez volt az utolsó rész ezért tuti "depressziós" leszek.
És mivel Wanda az egyik kedvencem és utoljára 2 éve lathattuk és legközelebb is jo esetben 1 év múlva láthatjuk, és én meg fogok bolondulni addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!