Hogy 'éltétek túl' a kedvenc sorozatotok befejezését?
Amikor befejeztétek azt a sorozatot amit imádtatok és szerintetek a legjobb sorozat volt és már függőjévé váltatok utána hogy tudtatok anélkül a sorozat nélkül élni? :D
Nyilván nem szószerint értem, tehát nem vagyok egy őrült sorozatfüggő aki nem tud utána továbbélni, de most fejeztem be a kedvenc sorozatomat és eléggé elvagyok kenődve és olyan rossz nélküle.
Ti hogy éltétek meg amikor befejeztétek a kedvenc soritokat amihez foghatót nem találtatok előtte még soha?
Hát ilyen sorozatot nem láttam már évek óta. Gyerekként trauma volt, de aztán megint elkezdtem nézni a legelejéről.
A mai sorozatok nagy része meg nézhetetlen, így ilyen elő sem fordulhat.
Hát volt egyszer hogy ki volt irva teletexen és orultem hogy meg 1 napig lesz,de aztán kiderult hogy megsem az megy
Nagyon csalódott voltam de mivek csakpár honapot kekl kibirnin mert mindig ujra kezdik :D..
4-es, én nem pontoztam le senkit, szóval nem az én hibám :/
És a 2. válaszolót nem is pontoztam még.
Nem tehetek róla hogy o több
De amugy o sem 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!