Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy 'éltétek túl' a kedvenc...

Hogy 'éltétek túl' a kedvenc sorozatotok befejezését?

Figyelt kérdés

Amikor befejeztétek azt a sorozatot amit imádtatok és szerintetek a legjobb sorozat volt és már függőjévé váltatok utána hogy tudtatok anélkül a sorozat nélkül élni? :D

Nyilván nem szószerint értem, tehát nem vagyok egy őrült sorozatfüggő aki nem tud utána továbbélni, de most fejeztem be a kedvenc sorozatomat és eléggé elvagyok kenődve és olyan rossz nélküle.

Ti hogy éltétek meg amikor befejeztétek a kedvenc soritokat amihez foghatót nem találtatok előtte még soha?

2020. okt. 15. 15:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
#8 Nekem a Lost
2020. okt. 15. 19:55
 12/26 A kérdező kommentje:

10-es, nekem a Szégyentelenek (Shameless US). Még lesz belőle 1 évad valamikor, de azt még nem tudni mikor jön ki, szóval jelenleg úgy éltem meg mintha befejeztem volna, mert egy ideig még várni kell a kövi évadra, de az lesz az utolsó, és akkor mégjobban ki fogok borulni, ha majd azt végignézem. :(

Amúgy nem mindenkinek jön be ez a sorozat, de nagy rajongótábora van, én a függőjévé váltam, 1 hónap alatt néztem végig az eddigi 10 évadot.

2020. okt. 15. 20:38
 13/26 anonim ***** válasza:
Sehogy:( Nagy sorozat rajongó, illetve függő vagyok, több olyan is volt, ami után ürességet éreztem, és azt kívántam bár törölhetnèm a memóriámból, és láthatnám újra először 😀
2020. okt. 16. 12:47
 14/26 A kérdező kommentje:
13-as, ugyanígy vagyok én is. :D
2020. okt. 16. 12:58
 15/26 anonim ***** válasza:

a Shameless-t én is imádom!!

bár soha ne hagynák abba )):

2020. okt. 17. 01:53
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem éltem túl
2020. okt. 17. 08:50
 17/26 anonim ***** válasza:

Én is nagy sorozatfüggő vagyok és megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül ezzel az üresség érzéssel, amikor véget ér egy sorozat :D

Én először azzal próbálkoztam, hogy megpróbáltam nagyon hasonló sorozatokat keresni, de ez nemhogy nem működött, egyenes még rosszabb lett tőle, mert hiába hasonlít, mégsem ugyanaz a világ, nem ugyanaz az érzés és ettől csak még jobban hiányzott a sorozat :D Pl. a Shameless nekem is nagy kedvenc volt, valaki javasolta, hogy kezdjem el a Skinst, mert hogy az is hasonló (szerintem köze nincs hozzá), de csak annyi történt, hogy már az elejétől utáltam, szinte esélyt sem adtam neki és habár lehet, hogy a maga világában egy tök jó sorozat nekem sose fog már tetszeni.

Ami viszont működött, hogy egy teljesen más sorozatot kezdtem el nézni, az segített kiszakadni az előző kedvenc univerzumából, hangulatából és mivel semmiben nem emlékeztetett a másikra ezért könnyebb volt megkedvelni. Sajnos nem tudom ezt jobban elmagyarázni, remélem, hogy így is valamennyire érthető, de az is lehet, hogy én vagyok tök másképp bekötve és ez meg másnak nem működik. Példával szemléltetve, az egyik ilyen nagyon meghatározó sorozatélményem a BBC Sherlockja volt, imádtam minden másodpercét, a karaktereket, a hangulatát, borzasztó intelligensnek és profinak tartottam az egész sorozatot, a sztorit, a rejtélyeket, a karakterfejlődést, a megvalósítást, tényleg rajongtam az egészért és ha utána bármilyen más nyomozós sorozatba belekezdtem volna tuti nagyon gagyinak éreztem volna, de helyette elkezdtem a Shamelesst, ami hát nem kell magyarázni tényleg egészen más világ és így könnyebb volt túllépni a Sherlock "elvesztésén".

Aztán a másik, amikor már annyira elrontják a végét, hogy nincs is kedvem soha többet a sorozathoz, erre tipikus példa a Trónok harca, azt az utolsó rész után annyira megutáltam, hogy már egyáltalán nem érdekel, de nyilván ez se jó érzés.

2020. okt. 18. 00:22
 18/26 anonim ***** válasza:
17-es (utolsó), a BBC-s Sherlock-kal én is ugyanígy voltam. a szereplők olyan pontosan tükrözték magukat, a színészek is nagyon beleadtak mindent, és a részekbár baromi hosszúak, precízen és rohadt jól vannak összerakva. Moriarty volt a személyes kedvencem meg a színésze, eleinte szokatlan volt, de minél többször és tovább néztem/nézem, annál jobban tetszik -nekem ezért az is fájt kicsit, hogy a második évad végén (SPOILER) meghalt (SPOILER). mondjuk a Shameless-t még a Sherlock-nál is előbb láttam, és pont az tetszett benne, ami a Sherlock-ban nem volt meg, meg persze ott más a körítés és a téma, a helyzet amiben a szereplők vannak.
2020. okt. 18. 00:59
 19/26 A kérdező kommentje:

Jó ötlet az, hogy keressek másik sorozatot aminek teljesen más a témája és a hangulata, de még ha ilyen sorozatot is választok, mindig bűntudatom van, hogy ha mondjuk megtetszik egy másik sorozat, netalántán a kedvencemmé is válik, és ezzel "elárulom" az előző kedvenc sorozatomat, azzal, hogy már nem az a kedvencem, meg, hogy már nem azt nézem és nem foglalkozok vele.

Tudom, hülyén hangzik, és persze jobb ha találok egy új sorozatot ahelyett, hogy a régi miatt depiznék meg azon rágódnék, de mondom új kedvenc sorozatot találni meg azért rossz érzés mert ezzel úgy érzem "elárulom" és nem foglalkozok már a régi kedvencemmel, meg olyan mintha azt elfelejteném. :(

2020. okt. 18. 14:20
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha hiszed ha nem, én is hasonlóan voltam a Losttal (korábbi válaszoló vagyok). Nekem nem bűntudatom volt más sorozat miatt, hanem pusztán más sorozat nézése közben is a Loston kattogtam, így aztán újra meg újra megnéztem a Lostot és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is meg fogom nézni újra és újra, kisebb-nagyobb időközönként. Közben pedig megnézek másik sorozatokat is. Miután megnézed a Shamelesst újra, biztos kíváncsi leszel más sorozatokra is, főlegy ha tudatosítod magadban, hogy nem csak 1 jó sorozat létezik. Hiszen, amikor nem láttad a Shamelesst, akkor nem tudtad, hogy az annyira tetszeni fog. Kísérletezni kell. Nézz meg egy másikat, aztán újra a Shamelesst. Majd még 2-3 másikat, majd újra a kedvenced. :) Legalábbis én ezt csinálom. Aztán persze idővel ritkul a kevencem megtekintése, minél többször látom, annál később kezd el hiányozni. Időközben pedig már jó sok új sorozatot megnéztem, sokat nagyon is szeretek, de mindig a Lost marad a kedvencem. :)
2020. okt. 18. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!