Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars-ból szerintetek az...

Star Wars-ból szerintetek az új (7,8,9) vagy az előzmény trilógia (1,2,3, ) a jobb?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 28. 19:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen az előzmény. Látszik, hogy az még Lucas elképzelése alapján készült, az új meg azért, hogy megfejjék még azt a tehenet.
2020. ápr. 28. 19:14
 2/22 anonim ***** válasza:
80%
A 8. rész annyira nem tetszett, hogy az utolsót meg sem néztem, de a többi sem különösebben kötött le. Az előzmény trilógiát gyerekként imádtam, de lehet ma már azt sem élvezném annyira.
2020. ápr. 28. 19:15
 3/22 anonim ***** válasza:
30%
Nekem egyformán tetszik mindhárom trilógia, nem rangsorolom őket. Ez a 9 film együtt alkot egy egészt, nincs alá fölé rendeltség.
2020. ápr. 28. 20:13
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor az új trilógia. De mindegyiket szeretem.
2020. ápr. 28. 21:23
 5/22 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem az új trilógia sokkal jobb.
2020. ápr. 28. 21:27
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az előzmény trilógia a jobb, de az új filmek is tetszettek.
2020. ápr. 28. 21:42
 7/22 Alex Fly ***** válasza:
12%
Az új. Nem mintha az jó lenne, de az előzménytrilogia egyszerűen minősíthetetlen.
2020. ápr. 28. 23:51
 8/22 anonim ***** válasza:
94%
Az előzmény trilógia. Azokért a részekért sem vagyok úgy oda, mint az eredeti háromért, de azok legalább bővítették az univerzumot. Volt még bennük fantázia. Új fajok, bolygók, járművek, a két nagy vallási rend és az egész galaxis bemutatása. Ezek teret adtak egy csomó regénynek, képregénynek, játéknak, amik az előzmények nélkül meg sem születtek volna. Na de mit adott az új trilógia a star warsnak? Nem sok jót sajnos.
2020. ápr. 30. 20:07
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

"Új fajok, bolygók, járművek, a két nagy vallási rend és az egész galaxis bemutatása. Ezek teret adtak egy csomó regénynek, képregénynek, játéknak, amik az előzmények nélkül meg sem születtek volna."

Mintha ez a újra nem lenne igaz...

2020. ápr. 30. 20:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Eltaláltad, nem igaz! Teljes ötlettelenség és fantáziahiány jellemzi a folytatás trilógiát. Mert milyen járművek voltak? X-szárnyúak, Tie-ok, ja meg persze csillagrombolók, amiket már láthattunk az OT-ben is. Ennél bénább és unalmasabb bolygókat meg akarva sem lehetett volna kitalálni. Az volt a legszánalmasabb, amikor a IX elején 1 percbe zsúfolva gyorsan mutattak vagy öt új bolygót, hogy lássuk van ott fantázia. Szánalmas! Ahogy a casinóba zsúfolt random bénácska idegen lények is.

Ilyen unalmas, beszűkült alappal nem csoda, hogy az írók sem boldogulnak, és csak ilyen gagyi utóhatás trilógiákra futja. Na meg ott volt a Resistance...

2020. máj. 1. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!