Más is van itt aki szerint jó a star wars előzmény trilógia?
Szerintem az összes SW rész tök jó. Űrhajók, látvány, meg minden. Akinek nem tetszik, az nem látott még igazán szar filmet.
Nekik ajánlanám a bolgár művészfilmeket megtekintésre. Egy ilyen után teljesen más véleménnyel lesznek a SW-ról. A károgóknak üzenem, hogy lehet csinálni jobb részeket, ha ezek nem tetszettek.
Személyes vélemény: A sithek bosszúját szeretem, a Baljós árnyakat is részben, a Klónok támadását nagyon nem.
A látvány, ötlet, űrhajók, fantázia az nagyon jó benne.
persze hogy jó.
kibővített univerzum és felturbózott látvány,többfajta látványosan más bolygó.
rengeteg idegen lény,badass sithek és jedik.
klónhadsereg akik igen látványosan lezúznak mindent.
sokkal logikusabb sztori.
és pár pozitív karaktert is meg tudtak kedveltetni,pedig csubakkán kívül az alap trilógiában ez nem sikerült.
az előzményben meg obi van és qui gon egész jók.
Jók azok, csak a maguk módján. Látványosak, izgalmasak, de akit anno az eredeti trilógia hangulata fogott meg, azt meg sem közelítik. Ebből a szempontból az új trilógia (eddig) sokkal jobb.
Hogy is mondjam? Az előzménytrilógia is jó, mert újra elkalauzolt abba a világba, amit gyerekként megszerettem. De a folytatások pedig egyenesen visszahozták ugyanazt az érzést, amit gyerekként átéltem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!