Melyek az Odaát legjobb, és leggyengébb évadjai?
Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 19:36
1/5 anonim válasza:
Nekem az első (néhány) évad tetszett legjobban, aztán egyre gyengébb lett. 11 évadot végignéztem de az utolsókra nem is emlékszek
2/5 anonim válasza:
Legjobb: 1-5.évad.
A többi mindd fos.
3/5 anonim válasza:
Én is azt mondanám, az első 4 ESETLEG 5, aztán teljesen ellaposodott. Én a 10. évad 4. részéig követtem.
4/5 anonim válasza:
Nekem 1-2 a legjobb. De még a 3-5ig is elfogadható. Onnantól meh meh meh
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, lehet velem van a baj, de én minden évaddal egyre jobban szeretem :) az utolsó évadba még nem kezdtem bele, megvárom, hogy teljes legyen. Most hirtelen nem tudom hanyadik évad, de talán azt az évadot mondtanám a leglaposabbnak, amikor a Britt egytemesek az ellenségek, leginkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!