Az Odaátból ki tetszik nektek a legjobban és kinek a szerepe a legjobb?
Castiel ._. Ehh :'D. Nos,engem megfogott a karaktere.
16/nőstény egyed.
Dean a legjobb pasi, ez egyértelmű. :)
De Crowley stílusát is bírom.
Külső tulajdonságok alapján Dean és Sam nálam a befutó, kettejük közül egyszerűen képtelen vagyok választani. De azért a többi férfi szereplő sem panaszkodhat, a legtöbben elég jól néznek ki :D
Hogy kinek a szerepe a legjobb? Na ez már fogós kérdés, mert elég sok ütős karakter van számomra a sorozatban. Igazából a maga módján mindenki profi, és pótolhatatlan. :)
Én az angyalokat szeretem a legjobban:D Lucifer, Castiel, Gabriel...imádom őket.
Persze Dean-t és Sammy-t is nagyon szeretem:D
És Crowleyt.. A poénjait imádom.
nos, nekem Dean tetszik a legjobban, mármint hogy ő ez a 120000/10-es srác, ha értitek mire gondolok :D viszont Crowley az egyik titkos nagy kedvencem, szerintem az övé az egyik legjobb szerep, ééééés imádom, ahogy beszél :D
plusz, ott van még Cas, aki igazából azzal nyerte el a tetszésem, hogy ilyen kis esetlen, meg olyan kis... nem is tudom, kis furi, és ez annyira aranyos szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!