Kifogytam a jó sorozatokból, tudnátok esetleg ajánlani valamit?
Amiket már nézek/néztem:
- The Walking Dead
- Game of Thrones
- Supernatural
- The Vampire Diaries
- The Originals
- Reign
- Arrow
- Beauty & the Beast
- Vikings
- Penny Dreadful
- American Horror Story
- Dexter
- The Big Bang Theory
- How I Met Your Mother
- Szökés, LOST, Dr. House szintén megvolt már...
Nagy nehezen végigküzdöttem magam kb 3 évadnyi Breaking Bad-en a barátom kedvéért és ugyancsak a párom kedvéért néztem egy ideig a 24-et is, de ami azt illeti, nekem ezek közül egyik sem tetszett...
Ismerősök ajánlására nagyjából 2 évadnyi Once Upon a Time-on is átrágtam magam, de az sem jött be annyira.
Tudnátok nekem ajánlani a fentieken kívül valami klassz sorozatot, amit esetleg érdemes lenne megkukkantanom? :)
Ízlésemet tekintve eléggé mindenevő vagyok, lehet romantikus, történelmi, misztikus, thriller, akció (csak ne olyan, mint a Breaking Bad vagy a 24, könyörgöm!), vígjáték, igazából bármit szívesen megnézek, csak legyen jó! :)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! ;)
Sherlock
Rejtély
Jóbarátok
Szívek szállodája
Doc Martin
Euréka
A nevem Earl
Ally McBeal
Halló, halló
Csengetett Mylord?
The 100
4400
Dokik
Sanctuary - génrejtek
Médium
A búra alatt
Haven
Hősök
Hex
Charmed
True Blood (bár egy idő után uncsi)
The Originals (The VD spin-off)
Torchwood (Dr Who spin-off)
2 broke girls
Új csaj
Fear it self
Kingdom Hospital
A katedrális (minisor.)
A KÉT PASI MEG EGY KICSI is nagyon jó, meg rohadt vicces.
Minden este szokott menni a Viasat 3-om, de amúgy mindegy, hogy hanyadik részt látod először ,úgy is érteni fogod. ( talán annyitróla, hogy Alan elvált és odaköltözött Charliehoz, ezért Jake a hétvégéket ott tölti )......
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!