Melyik a legjobb? És miért? Inni és élni hagyni (True Blood), Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother), Odaát (Supernatural) vagy Spanok (Skins)
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 23:53
1/13 anonim válasza:
Az így jártam anyátokal. És miért? Csak meg azért!
2/13 anonim válasza:
True Blood-ot nézem (3. évad) az Odaátot ismerem. Mindkettő a maga nemében jó. Mivel most előbbit követem, utóbbiból nagy a lemaradásom, s tekintve hogy a vámpírok, mint misztikus lények jobban érdekelnek a True Blood melett szavazok. Utóbbi kettőt nem ismerem, láttam ugyan előzetest mindkettőből, de azalapján nem fogott meg. (A True Blood és Odaát viszont már előzetes alapján jó volt.)
3/13 anonim válasza:
Mivel ezek közül csak a How i met your mothert nézem, és az az egyik kedvenc sorozatom, ezért arra szavazok:)
6/13 anonim válasza:
A true blood és a skins a nyerő :D
7/13 anonim válasza:
ODAÁT! Mert az nem az a sablonos tiniknek szóló ökörség -.-
8/13 anonim válasza:
Szerintem pl. az Odaátot és a HIMYM-t nem lehet összehasonlítani, mert tök más stílus.. mindkettő jó. Az Odaátot nagyon szeretem, esténként nézem, a HIMYM-t meg napközben kikapcsolódni.
A True Blood-ért annyira nem rajongok, de azért nézem :
9/13 anonim válasza:
)
(előző vagyok, ez lemaradt :D)
10/13 anonim válasza:
Odaátot és HIMYM-et érdemes nézni.Egyediek.A true bloodról nem szólok inkább semmit,hasonló véleményen vagyok róla mint az előző,csak meg tudnám még toldani pár *szép* szóval...de sokakat felidegelnék,úgyhogy inkább nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!