A Witcher (Vaják) sorozatból válaszolna valaki a kérdéseimre?
Mindig este/éjszaka nézem a sorozatot, ezért néha elalszom rajta és ezért nem mindenben vagyok biztosos. Most tartok a 7. résznél.
A kérdéseim:
Kökörcsin miért tart Geralt-tal ? Tudom, az első részben mondta neki hogy megfizeti, ha Geralt-tal tarthat, csak az nem tiszta miért, valamint a 6. rész végén meg mondta Geralt haragosan Kökörcsin-nek hogy elege van belőle, mire azt válaszolta, hogy jolvan, majd befejezem valahogy a történetet és elment.
A második kérdésem:
( ITT TÖBB EGYMÁST KÖVETŐ ALKALOMMAL IS ELALUDTAM, ÚGYHOGY EZ HOMÁLYOS NEKEM :D )
A boszorkány csajnak hogy lettek hirtelen ilyen képességei ? Az első, vagy második részben, amikor még malac fejű volt a csaj, ugye elvitte egy másik boszorkány, és tanította, őt és egy pár másik lányt is.
A boszorkánytanítóval mi lett ? Mikor jött el tőle a csaj ?
(+Kérdés: Csak azért akarta megváltoztatni magát széppé, mert malacfeje volt ?)
A harmadik kérdésem:
A szőke hajú lány miért szökött meg ? (és ugye ő egy hercegnő?) Valamint abból a palotából szökött meg, ahol Geralt és Kökörcsin is járt, ahol volt a sün fejű ember ?
(És a sünfejűt ki átkozta el ?)
Tudom ezek így nagyon hülyén hangzanak, de nagyon örülnék, ha valaki megválaszolná őket!
Nekem is lenne egy kérdésem: Hogy lehet így sorozatot nézni? Ne már ember mi a szarnak nézed ha csak elalszol rajta aztán meg ideböfögsz egy kérdést.
Nézd újra és minden kérdésedre választ kapsz.
Egyet értek az előzővel. Nem is fogok válaszolni,csak tanácsot adni:
Nézd meg újra az elejétől
Én is azt javaslom nézd újra. Bár én mindenre emlékszem, szerintem én is meg fogom nézni még egyszer (ma fejeztem be).
Kökörcsin azóta Geralt útitársa, de a 6. (a sárkányos rész, nembiztos hogy a 6.) végén végleg lekoptatja.
A boszorkány csaj (Jenefer) gyakorolt, úgy lettek képességei + a barlangos faszi is segített neki. A boszorkánytanító maradt, és a csaj (jennefer) akkor jött el amikor szép lett. És igen, nagyjából azért.
Azt nemtudni ki átkozta el a sünfejűt, de ő a szőke csaj (Ciri) apja, igen, ugyan az a palota ahol Geralték jártak. Ciri hercegnő, és azért szökött meg mert bevették a várat és nem akart meghónni.
Javítsatok ki, lehet nem minden jó de próbáltam segíteni, hibákat ne figyeld, gyorsan írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!