Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Witcher - Miért van olyan sok...

Witcher - Miért van olyan sok logikai és dramaturgiai baki?

Figyelt kérdés

Tele van a sorozat egymást követő képekkel, amik annyira eltérnek egymástól, hogy már-már zavaró. Csata jelenet a Sünnel a trónteremben. Karokat vágnak le, folyik a vér, hullák vannak és következő vágásnál tiszta a terep, sehol sincs nyoma verekedésnek.

Egyik pillanatban vérben fürdik Yene, másikban tiszta a teste, közben nem fürdött meg.

Geralt haja csurom vér és zsiger, következő vágásnál tiszta, újabb vágás, ismét véres.

Kinek a feladata lenne ezt nem ennyire amatőr módon megfilmesíteni és miért nem csinálták?

2019. dec. 30. 22:39
 1/5 A kérdező kommentje:
cimkék: #Fanboy, #Fail, #Dramaturgia, #Witcher, #looser
2019. dec. 30. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az igazi logikai baki az első részben van, amikor megint kivonulnak a várból csatázni, ahelyett, hogy a várból védenék magukat. Ez ilyen Trónok harca utóhatás.

Szerintem a többség, amit írsz nem baki. A Sünnél szerintem nem az volt a cél, hogy embereket öljenek, így simán félremásznak vagy kihúzzák őket offscreen.

Ahogy Yennefer is mosakodhatott offscreen.

Azért jelenetek között eltelik némi idő és a szereplők nem csak akkor csinálnak valamit, ha éppen mutatják őket a képernyőn.

2019. dec. 30. 23:04
 3/5 A kérdező kommentje:
És fel is mosták a vért miközben kihúzták a tagokat...
2019. dec. 31. 00:59
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Fürödhettek offscreen. A tróntermes jelenet meg max rendezési baki, nem logikai. De ilyenek más filmekben is vannak.
2019. dec. 31. 09:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Tehát, mert a 9es tervben nem jött össze néhány dolog, egyből az lesz az alap, amit elvárhatok? És ha zavar, velem van gond, nem a kérdésben megfogalmazottakkal.
2020. jan. 2. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!