Witcher - Miért van olyan sok logikai és dramaturgiai baki?
Tele van a sorozat egymást követő képekkel, amik annyira eltérnek egymástól, hogy már-már zavaró. Csata jelenet a Sünnel a trónteremben. Karokat vágnak le, folyik a vér, hullák vannak és következő vágásnál tiszta a terep, sehol sincs nyoma verekedésnek.
Egyik pillanatban vérben fürdik Yene, másikban tiszta a teste, közben nem fürdött meg.
Geralt haja csurom vér és zsiger, következő vágásnál tiszta, újabb vágás, ismét véres.
Kinek a feladata lenne ezt nem ennyire amatőr módon megfilmesíteni és miért nem csinálták?
Szerintem az igazi logikai baki az első részben van, amikor megint kivonulnak a várból csatázni, ahelyett, hogy a várból védenék magukat. Ez ilyen Trónok harca utóhatás.
Szerintem a többség, amit írsz nem baki. A Sünnél szerintem nem az volt a cél, hogy embereket öljenek, így simán félremásznak vagy kihúzzák őket offscreen.
Ahogy Yennefer is mosakodhatott offscreen.
Azért jelenetek között eltelik némi idő és a szereplők nem csak akkor csinálnak valamit, ha éppen mutatják őket a képernyőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!