Most úgy néz ki hogy Alison Annya A , de ez még simán változhat ...
2014. márc. 11. 18:12
42/48 anonim válasza:
Most az évadzárót megnézve én is azon a véleményen vagyok, hogy Alisonnak van egy ikertesója. Ő vágta fejbe Alisont, és neki fedez Alison anyukája. Kár, hogy Ezra meghal :(
2014. márc. 20. 10:23
43/48 anonim válasza:
Nem halt meg Ezra, és most épp ez derült ki, hogy Shana A. Esetleg egy segítője, de én nem tartom esélyesnek, hogy Shana lenne az.. Én is simán arra tippeltem volna, hogy Alisonnak van egy ikertestvére mert nem tudom ki másnak falazna az anyja ennyire. A másik csajt eddig úgy néz ki, hogy Melissa ölte meg. Én Jasonre is tippeltem volna, de mindig úgy rendezik, hogy aztán nem ő az..
2014. jún. 27. 20:21
44/48 anonim válasza:
na pasztmek,mennyi sok értelmetlen válasz :D egy ideig Mona a,majd kiderül hogy Shana,aztán nem o és most meg nem tudom szóval még csak az 5.évad 10 részénél tartok,ja és kitudja mennyi rész lesz még szóval nem nagyon tudjuk ki is valójában a mert minden csak egy elmélet..szinte mindenki volt már gyanúsítva
2014. okt. 13. 20:45
45/48 anonim válasza:
Még az írók sem tudják, hogy mi legyen a vége. Terjed a hír, hogy Amerikában 2016 végén egy mozifilmmel fejezik be. Vicces volt olvasni a kommenteket, hogy 1 évad után kire tippeltetek:) én itt szenvedek vele már 2 éve:)) Amerikában minden kedden jön új rész és feliratozva fent van indavideon másnap;) na most kire tippeltek?;)
2015. jan. 22. 19:30
46/48 Kileheta válasza:
Szerintem ez az egyik legjobb ebben a sorozatban hogy titokzatos..A színészek azt nyilatkozták hogy mindig a szemünk előtt van A..Szerintem Mona nem halt meg. Mike pedig ártatlan..De hogyha mondjuk a 4 lány közül valamelyik lenne A akkor elég könnyű dolga lenne hisz mindig mindenről tudna.Szerintem akit már mutattak hogy ő a tuti hogy nem ő lesz mert ki árulná el így? Viszont az szöget ütött a fejembe amikor Toby betört Spencer házukba figyeltem a kesztyűt és szinte mindig az a kesztyű van A-n.Fekete csík van a kesztyűn..Az ikerről meg annyi a véleményem hogy ha Ali ikre volt nyilván meghalt mert Alison holttestét megtalálták és akkor az csak az ikre lehetett de ő már nem él..Amikor Monát meggyilkolták nyilvánosan mutatták hogy szőke egyeneshajú volt a tettes..Alisonnak pedig göndör a haja és hosszabb..Alison nem A!! Cyrus és Andrew pedig feltűnően hasonlítanak szakáll nélkül..de nem az az ember hisz cyrust felrobbantották ő pedig egészséges...
Érdekes történet és az író A!!!
2015. márc. 14. 15:08
47/48 anonim válasza:
Charles DiLaurentis.
2015. ápr. 19. 17:40
48/48 anonim válasza:
Az első A mona volt azután bekerült a redleybe ott meglátogatta Alison pár évvel idősebb lány testvére Charlott Dilaurentis aki régebben fiú volt Charles Dilaurentis. A szülei még gyerekként a redleybe küldték.Egyébként ő volt az aki leütötte Alisont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!