Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A csinos kis hazugságok című...

A csinos kis hazugságok című sorozatban ki A?

Figyelt kérdés

Eddig 5 részt láttam belőle,mert csak ennyi van fenn moovie.hu-n.

Nagyon kíváncsi lennék ki A. Aki tudja légyszíves írja meg nekem:)

2010. júl. 21. 11:21
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:

[link]

Tessék a fennti linkből megtudhattok mindent, hogy ki is a híras "a"

2013. jan. 13. 20:04
 22/48 anonim ***** válasza:
59%
Én tudom ki a főfő A. Ha valakit érdekel, írjon! :)
2013. jan. 26. 00:23
 23/48 anonim válasza:
több A is van..azt is olvastam h mind a 4 csajnak van egy külön A..pl : Hanna->Mona, Spencer-> Toby...de aztán kitudja..
2013. febr. 3. 14:42
 24/48 Elegemvan :D válasza:

CSAK AKKOR OLVASD EL, HA VALÓBAN TUDNI AKAROK

SPOILER!!!

2013. febr. 8. 18:44
 25/48 Elegemvan :D válasza:

SPOILER!!! Szóval a könyv szerint:

Alison gyilkosa bíróság előtt áll a lányok megnyugodhatnak. Teljesen ledöbbennek, mikor megtudják, hogy Alisonnak van egy ikertestvére, Courtney, aki a sajtótájékoztatón mutatkozik be. Megpróbálja folytatni a nővére életét és megpróbál összebarátkozni Ali régi barátaival, sőt feltűnő romantikus kapcsolatba kezd Emilyvel. Később fény derül arra, hogy Courtney valójában az igazi Alison és hogy az ikertestvére, Courtney, úgy tett, mintha ő lett volna Alison a gyilkosság éjszakáján. Bár az elején szkeptikusak, a lányok lassan kezdenek hinni Alisonnak.

2013. febr. 8. 18:45
 26/48 anonim válasza:

Nézd tovább a sorozatot és mindent megfogsz tudni!!!:)

Amúgy meg nem Mona a fő "A", hanem szerintem megvolt zsarolva, és ő is utálta Alisont szóval.. De szerintem több "A" van, sőt százszázalék és a fő a piros kabátos csajszi, aki szerintem Cece/Alison/Alison ikertesója/Melissa isten tudja... Amúgy meg Jenna nem hal meg a Toby viszont igen a 3.évad 23.részében ott van a hullája a boncoló teremben (látszódik a tetoválása!!, de lehet hogy ez is csak "A"-nek egy trükkje...)Na mindegy én kb. ennyit tudok,az a biztos,hogy Jenna nem hal meg és hogy Mona nem egyedül van://

2013. márc. 20. 15:22
 27/48 anonim válasza:
100%
Szerintem érdemesebb végignézni a sorozatot,nem pedig itt kérdezgetni :) először is,én végig néztem, Toby nem hal meg, 'A' trükkje volt a tetkó,hogy Spenc azt higgye hogy meghalt,de később Spenc ügyes feje kitalált egy tervet,és találkozott Tobyval,úgy hogy belépett az 'A TEAM'-ba. Itt dolgozik Mona is,és Toby is csak hogy Toby nem volt igazi A. Ő csak megjátszotta magát. Mindenki azt hiszi hogy a piroskabátos az 'A'. Nem hinném,hiszen a piros kabátos kihúzta a lányokat a tűzből,és a lányok látták is hogy ki volt a piros kabátban,méghozzá Alison.Senki sem tudhatja hogy mi lesz tovább. Nem kell találgatni,hogy Jenna,Melissa vagy Alison ikertestvére. Egyáltalán nem tudom hogy kinek az agyszüleménye ez itt mind. Ahogy mindenki,az író is tudja hogy kire gondolunk,ő is tudja hogy mi azt hisszük hogy ezek lehetnek az 'A'teamban,szóval egyértelmű hogy nem ezek lesznek(szerintem). Mona,Toby,PIROSKABÁTOS~ők mind jók,nem ők az 'A' fogjátok fel,itt valami teljesen másról van szó. Nem akarok találgatni,szóval szerintem várjuk ki a Júniust,és mindent megtudunk! :)
2013. ápr. 2. 22:17
 28/48 anonim válasza:
Úristen az minek beszél aki csak pár részt vagy csak az első 2. évadot látta??? DE amúgy Alisonnak Vivan-ként nem fekete a haja mert nekem úgy rémlik, ezért is hitték hátulról Ariát vivannak :)
2013. ápr. 4. 22:17
 29/48 anonim válasza:
0%
szerintem amúgy HANNA SPENCER ARIA EMILY közül lesz valaki mert mindig így találják ki ....én ARIÁRA tippelek ...ő kicsit gyanús de amúgy az alison ikertestvére is lehet ki tudja ????????????
2013. júl. 1. 20:46
 30/48 anonim ***** válasza:

tuti hogy nem a lányok közül

ariát is sokszor zsarolta A

a multkor is spolier!! az anyját agyonmarták a méhek

szerinted saját magát zsarolná?

amikor ezrával volt akkor is kapott sms-eket hogy elmondja a szüleinek stb...

de a többiekkel is volt már egy pár ilyen eset

nem közűlük lesz

2013. júl. 14. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!