A csinos kis hazugságok című sorozatban ki A?
Eddig 5 részt láttam belőle,mert csak ennyi van fenn moovie.hu-n.
Nagyon kíváncsi lennék ki A. Aki tudja légyszíves írja meg nekem:)
CSAK AKKOR OLVASD EL, HA VALÓBAN TUDNI AKAROK
SPOILER!!!
SPOILER!!! Szóval a könyv szerint:
Alison gyilkosa bíróság előtt áll a lányok megnyugodhatnak. Teljesen ledöbbennek, mikor megtudják, hogy Alisonnak van egy ikertestvére, Courtney, aki a sajtótájékoztatón mutatkozik be. Megpróbálja folytatni a nővére életét és megpróbál összebarátkozni Ali régi barátaival, sőt feltűnő romantikus kapcsolatba kezd Emilyvel. Később fény derül arra, hogy Courtney valójában az igazi Alison és hogy az ikertestvére, Courtney, úgy tett, mintha ő lett volna Alison a gyilkosság éjszakáján. Bár az elején szkeptikusak, a lányok lassan kezdenek hinni Alisonnak.
Nézd tovább a sorozatot és mindent megfogsz tudni!!!:)
Amúgy meg nem Mona a fő "A", hanem szerintem megvolt zsarolva, és ő is utálta Alisont szóval.. De szerintem több "A" van, sőt százszázalék és a fő a piros kabátos csajszi, aki szerintem Cece/Alison/Alison ikertesója/Melissa isten tudja... Amúgy meg Jenna nem hal meg a Toby viszont igen a 3.évad 23.részében ott van a hullája a boncoló teremben (látszódik a tetoválása!!, de lehet hogy ez is csak "A"-nek egy trükkje...)Na mindegy én kb. ennyit tudok,az a biztos,hogy Jenna nem hal meg és hogy Mona nem egyedül van://
tuti hogy nem a lányok közül
ariát is sokszor zsarolta A
a multkor is spolier!! az anyját agyonmarták a méhek
szerinted saját magát zsarolná?
amikor ezrával volt akkor is kapott sms-eket hogy elmondja a szüleinek stb...
de a többiekkel is volt már egy pár ilyen eset
nem közűlük lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!