egyébként valószínűleg nemfog kiderülni még egy darabig, különben mire épülne a sorozat?=]
2010. júl. 21. 17:07
2/48 anonim válasza:
hát ugy van h tobyt meg jennát gyanusítják sokáig, ők mindketten meghalnak, aztán spencer azthiszi h ő ölte meg alisont mert mikor vt az a "pizsiparty" nekilökte a falnak és otthagyta.. de aztán emily rájön h ki a gyilkos és mikor épp elmondaná a többieknek elbassz...a egy autó. :D
és mikor magához tér nem emlékszik rá.
alisonnak van egy ikertesója, aki valójában alison, és akivel jóban voltak az nemis alison volt és az igazi alison ölte meg az ál alisont :D
2010. aug. 4. 19:04
3/48 A kérdező kommentje:
uristenx]
2010. aug. 6. 12:49
4/48 anonim válasza:
baazd ez duurva.
imádom a sorozatot. azért is, mert ennyire elképesztően bonyolult.
2010. aug. 20. 22:12
5/48 anonim válasza:
és ezt te honnét tudod?
2011. febr. 23. 18:04
6/48 anonim válasza:
nem is így van :D de hulye vagy XD nem az Emilyt utik el hanem a Hannát a másik ,h a Jenna meg a Toby nem fog meghalni... szerintem belenéztél egypár részbe a tobbi meg a te agyszuleményed;)
2011. aug. 13. 20:00
7/48 anonim válasza:
már nem azért,de aki nem nézte végig a sorozatot,ne pofázzon már hülyeségeket-.- emilyt elütik?:D mit fantáziálsz????hanna lesz,akit elütnek,mert túl sokat tud,és spencer nem gondolja,hogy megölte alisont,ezt Ian találta ki,aki megakarta ölni spencert,ő is túl sokat tudott...
2011. aug. 16. 15:16
8/48 anonim válasza:
Szerintem Melissa :) már csak 1 rész és kiderül
én rendszeresen nézem
2012. márc. 16. 08:50
9/48 anonim válasza:
én is nézem folyamatosan a sorozatot, szerintem Alison A, a kérdezőnek nem tudom elmagyarázni hogy miért is, de aki látta az utolsó rész előzetesét, az látta hogy A haja barna... Vivian Darkbloom.. Alison barna parókát hordott, és barna parókában Viviannak adta ki magát.. de nemsokára kiderül hogy ki a gyilkos, ez csak az én véleményem:D
2012. márc. 19. 16:51
10/48 anonim válasza:
MONA "A"!!! A 2. évad utolsó részében kiderül, tök durva, én nem is gondoltam erre, hogy ő lehet "A".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!