A csinos kis hazugságok című sorozatban ki A?
Eddig 5 részt láttam belőle,mert csak ennyi van fenn moovie.hu-n.
Nagyon kíváncsi lennék ki A. Aki tudja légyszíves írja meg nekem:)
Élvezettel olvastam végig minden beírást! :) Publikáló író vagyok, aki szereti a megdöbbentést, imád komoly és igencsak többszörös csavarokat beleírni a regényeibe. A magam kombinatív írói agyával gondolkodva már az első évad közepétől fogva úgy vélem -- jómagam valószínűleg eképp írtam volna meg a sztori végét! ;) --, Alison valójában nem halt meg. Él! ;) És ki más vérmocskos kezében is futhatnának össze a szövevényes szálak, mint az övében... Ő marionettezik a többiekkel.
Nagyot kell szólnia a sorozat végének. És mi szólhatna nagyobbat, mint az, ha olyan valakire derül fény, akire senki sem gondolt, hisz' mindenki halottnak hiszi? ;)
Ettől függetlenül is akad bizony épp elég irracionalitás és logikátlanság a történetben, elejétől a "végéig" -- azaz napjainkig...
A magam részéről kedvelem a sztorit. Tévét szinte nem is nézek, s ez a sorozat azon kevés filmek közé tartozik, amelyeket követek -- a Neten. Szórakoztató. :)
Mindemellett is roppant élvezetes tud lenni egy ilyen "kitalálósdi". Ne hagyjátok abba! Okosak vagytok, élmény olvasni benneteket! ;)
Igaza van az előzőnek, mi más robbanhatna nagyobbat, minth az A, akire nem is gondolunk? És ki más lehetne az, mint a négy lány közül egy?
Nézzétek meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=3G4jeXrzkEM
Nagyon sok dolog van benne, ami tényleg nagy kétségeket von az emberben.
A másik ami szerintem lehetséges, azaz, hogy anno Ezra volt az, akivel Alison kavart, és sok ilyen utalás is van a történetben. Alison egy idősebb sráccal randizott, és Ezra akkor a Holisba járt, amikor a lányok még csak a gimit kezdték tehát simán találkozhattak. A másik pedig, hogy Ezrából kinézhetjük hogy egy 15 éves lánnyal randizzon, a másik pedig, hogy van egy olyan kép a neten, ahol Ezra és Aria beszélgetnek az osztályteremben, és Ezra háta mögé a táblára az van írva, hogy "But I was A"
Tehát az is lehet, hogy két A csapat van, az egyik Ezra, aki anno Alisont követte, a másik pedig az a csapat, aki most a lányokat bántja, és az is lehet hogy ebben is benne van Ezra hiszen Aria az egyetlen, akit még nem bántott A fizikálisan. Tehát nem volt elütve, nem volt bedrogozva, semmi ilyesmi..
Nos akkor elmondom mindenkinek.
Ezra=A
Alison él,ő a piros kabát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!