Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A csinos kis hazugságok című...

A csinos kis hazugságok című sorozatban ki A?

Figyelt kérdés

Eddig 5 részt láttam belőle,mert csak ennyi van fenn moovie.hu-n.

Nagyon kíváncsi lennék ki A. Aki tudja légyszíves írja meg nekem:)

2010. júl. 21. 11:21
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
feleslegesen irjátok h ki is "A" hisz már minden elérhető részt megnéztem már angolul is.. s nem derül ki h ki a fő A. esetleg a könyvbe ha kiderül, de nem valoszinű.. igen valóban volt Mona meg Toby is A. de csak segitők ..
2013. júl. 22. 15:15
 32/48 anonim ***** válasza:
Ha elolvassátok a könyvet rájöttök hogy ki A ;)) De nem Mona meg Toby meg ilyesmi, ez sokkal komplikáltabb lesz...
2013. aug. 29. 16:23
 33/48 anonim válasza:

Élvezettel olvastam végig minden beírást! :) Publikáló író vagyok, aki szereti a megdöbbentést, imád komoly és igencsak többszörös csavarokat beleírni a regényeibe. A magam kombinatív írói agyával gondolkodva már az első évad közepétől fogva úgy vélem -- jómagam valószínűleg eképp írtam volna meg a sztori végét! ;) --, Alison valójában nem halt meg. Él! ;) És ki más vérmocskos kezében is futhatnának össze a szövevényes szálak, mint az övében... Ő marionettezik a többiekkel.

Nagyot kell szólnia a sorozat végének. És mi szólhatna nagyobbat, mint az, ha olyan valakire derül fény, akire senki sem gondolt, hisz' mindenki halottnak hiszi? ;)

Ettől függetlenül is akad bizony épp elég irracionalitás és logikátlanság a történetben, elejétől a "végéig" -- azaz napjainkig...

A magam részéről kedvelem a sztorit. Tévét szinte nem is nézek, s ez a sorozat azon kevés filmek közé tartozik, amelyeket követek -- a Neten. Szórakoztató. :)

Mindemellett is roppant élvezetes tud lenni egy ilyen "kitalálósdi". Ne hagyjátok abba! Okosak vagytok, élmény olvasni benneteket! ;)

2013. aug. 30. 16:42
 34/48 anonim ***** válasza:

Igaza van az előzőnek, mi más robbanhatna nagyobbat, minth az A, akire nem is gondolunk? És ki más lehetne az, mint a négy lány közül egy?

Nézzétek meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=3G4jeXrzkEM

Nagyon sok dolog van benne, ami tényleg nagy kétségeket von az emberben.

A másik ami szerintem lehetséges, azaz, hogy anno Ezra volt az, akivel Alison kavart, és sok ilyen utalás is van a történetben. Alison egy idősebb sráccal randizott, és Ezra akkor a Holisba járt, amikor a lányok még csak a gimit kezdték tehát simán találkozhattak. A másik pedig, hogy Ezrából kinézhetjük hogy egy 15 éves lánnyal randizzon, a másik pedig, hogy van egy olyan kép a neten, ahol Ezra és Aria beszélgetnek az osztályteremben, és Ezra háta mögé a táblára az van írva, hogy "But I was A"

Tehát az is lehet, hogy két A csapat van, az egyik Ezra, aki anno Alisont követte, a másik pedig az a csapat, aki most a lányokat bántja, és az is lehet hogy ebben is benne van Ezra hiszen Aria az egyetlen, akit még nem bántott A fizikálisan. Tehát nem volt elütve, nem volt bedrogozva, semmi ilyesmi..

2013. aug. 30. 20:22
 35/48 anonim válasza:

Nos akkor elmondom mindenkinek.

Ezra=A

Alison él,ő a piros kabát

2013. okt. 28. 11:39
 36/48 anonim ***** válasza:
57%
Nos, akkor elmondom, hogy nem Ezra A és Alison valóban a piros kabátos, de ne hidd magad olyan okosnak. Attól, hogy megnézted a halloweenes részt, még nem jelenti azt, hogy mindent tudsz.;)
2013. okt. 28. 17:49
 37/48 anonim válasza:
valahol olvastam h Alisonnak van egy ikertestvére, nos lehe titt olvatam már ntom :)) de ezis elképzelhető
2013. nov. 8. 19:39
 38/48 anonim válasza:
Elvileg úgy van, hogy Alisonnak van egy ikertestvére, akit most nem tudom, hogy hívnak. Ő diliházba ment valamiért, de helyette a valódi Alisont küldték be véletlenül, így az ikertesó maradt ki, és adta ki magát Alisonnak. Ő tényleg dilis és fura dolgokat beszél, de végül Őt ölték meg, Alison pedig kijött a diliházból és él. Ennyit olvastam múltkor, szerintem Ő -A. :)
2013. dec. 16. 14:45
 39/48 anonim ***** válasza:
Courtneynek hívják a dilis tesót. ÉS szerintem is így lesz a sztori, emlékeztek, Alison mesélt egy kisfiúnak egy történetet két ikerlányról. Szerintem ez a saját történetük, annyi különbséggel, hogy a leszúrt kislány nem halt meg. És ezért is volt két Alisonos karkötő is.. vagy nem tudom. Már alig várom hogy folytassák..:)
2013. dec. 17. 12:41
 40/48 anonim válasza:
Ezra lesz -A!!
2014. febr. 22. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!