Szerintetek sorrendbe melyek a legjobb/legrosszabb Star Wars sorozatok eddig?
Mondjuk állítsátok sorrendbe 10 pontos skálán ezeket:
The Clone Wars
Rebels
Resistance
The Mandolorian
Tudom az utolsó kettő még fut de az eddig látottak alapján.
The Clone Wars
The Mandalorian
Rebels
Resistance
1. The Clone Wars
2. Rebels
3. Mandalorian
4. Resistance
Clone Wars utolsó 2 évada
Mandalorian
Clone Wars első évadjai
Rebels
Resistance
Clone Wars szerintem a legjobb
Utána Rebels
Kilométerrel lemaradva pedig a Resistance, ami sajnos elég pocsék, bár nem nézhetetlen
A Mandalorianból egy másodpercet nem láttam még tekintve hogy nem jelent meg itthon így nem tudom hova rakni, de a megérzésem és az előzetesek alapján 2. vagy 3. helyet saccolok neki, majdnem biztos vagyok benne hogy jóval jobb lesz mint a Resistance, de nem fogja megelőzni a TCW-t.
1. The Mandalorian
2. The Clone Wars
3. Rebels - Resistance
Clone Wars 8/10:Ahogy már írták, vannak benne elég cringe részek, főleg az első évadokban, de tetszett úgy nagyjából
Mando 9/10:Bírtam a sorozatot, főleg az utolsó két részét, meg az elsőt. Az egyetlen baj vele, hogy Din Djaren folyton mellékküldetéseket teljesít, a 8 részből kb. 4-ben, de jó kis széria lett.
Rebels 5/10:Gyerekfejjel jó sorozat lenne, gyerekeknek készült és ez látszik is.
Resistance ?/10:Nem láttam és nem is nagyon érdekel
1. Clone Wars 2. évadtól
2. Mandalorian
3. Clone Wars 1 évad
4. Rebels
5. Resistance
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!