Melyik a legjobb és a legrosszabb anime szerintetek?
Legjobb: nincs ilyen
Legrosszabb: az összes ami valaha készült holtversenyben
Legjobb: Death Note
Legroszabb: Tokio Ghoul
Legjobb: Mo Dao Zu Shi (oké, ez donghua, de az ilyen jellegű kérdéseknél egyértelmű, hogy erre teszem a voksom)
Legrosszabb: Divine Gate (amiket eddig láttam, azok közül. Aminek rossz értékelése van, általában meg se nézem)
Legjobb: Huh.. rengeteg van. Csak ebben az évadban is van/lesz vagy 4-5 rohadt jó. [Beastars,
Mugen no Juunin Immortal, Chihayafuru 3, Babylon, No guns life]
Legrosszabb: Csont nélkül a Guilty Crown. :D [Mind ezt úgy hogy amúgy baromi jó a látványa és gyakorlatilag a legzseniálsiabb ost ever made.]
Legjobb: Banana Fish
Legrosszabb: Egyszerűen nem tudok választani. Érzelemből tudnék rá vágni valamit, de attól, hogy valamit utálok még nem feltétlenül "rossz" is.
Legjobb: Death Note
Legrosszabb: Boku no Pico
Legjobb: Rengeteg van számomra. Párat említek. One Piece, HxH(2011), Gintama, Kimetsu no Yaiba és még sorolhatnék 20-25 darabot.
Legrosszabb: Nyilván lehet rosszabb is, de azok közül amiket én láttam, a legnagyobb csalódást a Sword Art Online 2.évada, illetve a Berserk 2016-os "folytatása" jelentette. A Tokyo Ghoul 2.része(RE) sem volt a legjobb, de a SAO és a Berserk vitte a prímet sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!