Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a bajuk az embereknek a SW...

Mi a bajuk az embereknek a SW IX-el?

Figyelt kérdés
Eddig talán 2 kritikát láttam, ami azt mondta, hogy jó, de a többi mind rossznak tálalta. Mi a bajuk? Szerintem ez a film az Utolsó Jedik után kifejezetten jó volt! Vagy már tenyleg divat utálni az új trilógiát?

2019. dec. 29. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%

10: Te valami nagyon nagy retardált lehetsz xD Luke-ot már elmagyaráztam. Akkor most jöjjön Holdo: az ő manővere pedig már az Utolsó Jedik regényváltozatában el lett magyarázva, hogy miért nem működne más helyzetben. A mostani filmben meg azt mondják, hogy 1 a millióhoz az esélye, hogy beválik-e.

Naháááát, ez is teljesen konzisztens :DDDDD Kérem a következőt xD

2019. dec. 29. 19:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Én csak annyit szeretnék hozzá fűzni ehhez az... egészhez, hogy lehet hogy a Star Wars világa rengeteg embert összehozott, barátságokat alakított ki, de rengeteg ember gyűlölkodik egymás közt. És szerintem ez borzasztóan szomorú!

Nem értem, hogy miért nem lehetne csak egyszer mindenkinek úgy beülnie egy moziba úgy, hogy nincsenek elvárásai? Miért nem engedi hogy ez a fantasztikus univerzum csak magával rántsa magát? Én ezt sosem úgy ülök be a moziba, hogy: "na, miután kimentem a moziból, majd kiírom FB-re hogy milyen star volt". Hanem úgy, hogy miután megnéztem boldogan hazamegyek és... ennyi. Nem vagyok filmkritikus, de ami az új trilógiában volt, az nem volt rossz. Egy próbaként tekintek rá, ami úgy ahogy volt de megállta a helyét.

Örüljünk annak hogy van SW és továbbra is lesz! Ámen!

2019. dec. 29. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Frusztrált, kisebbségi komplexusos, gyermekek értelmi szintjén ragadt emberek undorító szórakozása, hogy szándékosan mocskolnak, lehúznak valamit ami JÓ. Most ez lett kinézve, ez igazán összehozta az életképteleneket, hogy van egy közös pont ami sikeres, ami jó és amit milliók kedvelnek, és akkor ők ezt most jól lehúzhatják, pocskondiázhatják a sárga földig. Nem egyedi eset, teszem hozzá, elég utánaolvasni pl. most idén tavasszal mit kapott a Marvel kapitány meg annak a főszereplő színésznője a hasionló bunkóktól, akik ennyihez értenek. Ezek az emberek saját magukat égetik le, legfőképpen azzal, hogy milyen vehemenciával gyűlölnek egy FIKTÍV, szórakoztatásra (és semmi másra) készült tartalmat. Szánalmas, mulatságos és elszomorító egyben, ahogyan egy filmet ekéznek, mocskolnak, a sárga földig elhordanak mindennek, holott ez csak egy film, semmi egyéb. Akinek nem tetszik, nem kell nézni, túl kell lépni rajta. Itt nem arról van szó hogy kötelező szeretni vagy hogy a filmek tökéletesek lennének, nyilván vannak hibáik, de összességében szórakoztatóak, látványosak, érdekesek és bővítik az univerzumot, azaz mindennek megfelelnek ami célt egy film elkészítésekor ki lehet jelölni. És mégis, óvodában nem látni/hallani ennyi nyüszítést, hisztit, toporzékolást mint ezektől a felnőtt "rajongóktól" (ami szót ilyen emberekre alkalmazni nálam a vicc kategória). Nem azzal van a baj hogy egyeseknek nem tetszik a film (bár hozzáteszem a legtöbb kritika alaptalan, légből kapott és koholt, de ez mellékes), hanem ahogy ez az egész hisztéria tálalva van. Ilyenkor elgondolkodik az ember hogy az ilyen embereknek mégis milyen magánéleti vagy egyéb problémáik lehetnek, hogy egy FILMEN ilyen mértékű gyűlöletet, feszültséget vezetnek le.

Nekem pedig személy szerint elképesztően tetszett az új rész (is, meg az előzőek is), minden várakozásomat felülmúlta. Simán 9/10, pedig még nagyon friss az élmény. :D

2019. dec. 30. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
31%
Nekem tetszett. Engem nem tudnak befolyásolni a kritikusok, ismerősök, vlogerek. De sok embert igen. A harcjeleneteket imádtam, főleg az elején Rey és Kylo jelenete. A telekinézis, a gyógyítóerő használata, a szellemek megjelenése. A robotot amikor javította az a kis picúr. Olyan aranyos volt. Poe barátnője nagyon belevaló volt. A lassított mozdulatok, a zenék, a viccek királyak voltak. Hárman néztük, kettőnknek tetszett, egynek nem. Mi fiatalok vagyunk, utóbbi középkorú a régin nőtt fel. Ugye bár soknak mindenben mindig az első az igazi. Utána nehéz megugrani a lécet. Ami különösen jó volt, hogy nincs Reylo zárás. Az egyikük meghalt, ez számomra elvárás volt. Csalódott lettem volna, ha egy Disney meseszerûségű boldog véget kapott volna. Rey származását is tisztázták, sejtettem, hogy Ben hazudott neki. Vártam, hogy nagyok az ősei és igazam lett. A 8. rész végén azt hittem, hogy Poe összejön Reyel a következő részben, de ez nem történt meg. Leia halála várható volt. Nagyon sokat tett az ellenállás győzelméért. Végig segítette a tanítványát és a fiát. Han Solo, Luke megjelenése nem volt valami nagy esemény. Örültem a végének, szokásosan a jó oldal győzött.
2019. dec. 31. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!