Mi a véleményetek a Vaják sorozatról?
Számomra csalódás. Nagyon felemás az egész, ahol jó ott jó, ahol meg béna ott béna.
Könyvek hangulatát nem hozza a legkisebb mértékben sem. Nekem túl amerikai lett az egész. Szerintem ez a túltolt diverzitás mintapéldája. Számomra már zavaró mértékben jelen volt.
A történet nagyon le van butítva a könyvekhez viszonyítva.
Vannak látványos jelenetei, de a legtöbb helyen nagyon low budget hatású az egész. Például Brokilon erdőben mi az a reflektor? Meg miért lándzsákkal és számszeríjakkal vannak a driádok, arról meg nem beszélve, hogy miért négerek?
Pozitívumnak ott van Henry Cavill, aki tökéletesen hozza Geralt-ot. Kökörcsin színése is jó. Harcjelenetek is jók.
De a legtöbb színész egyáltalán nem illik a szerephez.
De számomra a legfájóbb pont a fentebb már említett hangulat hiánya.
Én csak azoknak merném ajánlani akik nem olvasták a könyveket.
De úgy összességében azért egynek elment, olyan 5,5/10 pont. Többször nem valószínű, hogy megnézem.
Kár volt a Netflix-nek adni a jogokat.
Mi a Ti véleményetek róla? Pozitívumok, negatívumok?(és egy 10-es skálán pontoznátok is a kedvemért)
Nem olvastam a könyveket és a játékkal se játszottam, szal witcher szűz voltam minden szempontból. Csak a nagy hype-ra figyeltem fel meg arra, h azt állították ez lesz a következő Trónok Harca. És hát megnéztem... Kár volt.
A dialógusok alul írtak, a rendezés pocsék. A színeszi játék gyenge, egyik szereplő sem tudott belőlem érzelmet kiváltani. Valahogy unalmasnak hat az egész. Jönnek egymás után a jelenetek, találkoznak egymással az emberek, random infókat mondanak magukról és én meg várom h mikor lesz itt bárminek is mélysége. A cgi olyan gáz h nem méltó 2019-hez. A kosztümök és a díszlet mint egy b kategóriás fantasyban gyerekeknek.
A második epizód után kinyomtam, és 3 nap múlva tértem rá vissza. De sikerült szenvedve befejeznem. Valahogy engem nem szívott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!