Szerintetek a Cobra11-ben ki alkot Semirrel jobb párost? Jan, Paul, vagy Ben?
Hármuk közül én Jant kedveltem a legjobban, vele még volt valami komolysága sorozatnak. Bennel már túlságosan a humor felé mentek el a részek, Alex utána igazi felüdülés volt, egy alapvetően krimisorozat legyen is komoly (szerintem), ne a jópofiskodásé legyen a főszerep. Nagyon sajnáltam, hogy kirúgták, Paul meg tisztára olyan volt, mint egy gyenge Ben-utánzat (azt meg már nem is véleményezem, hogy egy 9. társat is behoznak, inkább a nem kinyírtak közül kellene valakit visszahozni vagy előléptetni pl Jennyt, de még azt is el tudom képzelni, hogy Krüger pattanjon be Semir mellé:) esetleg a lánya mint kezdő rendőr).
Az én legnagyobb kedvencem amúgy Tom Kranich volt. Szerintem vele illett össze a legjobban Semir.
Az én kedvencem Tom volt!
Egyébként én úgy tudom (pletykákból persze) hogy Atalay miatt vannak a rendszeres cserék, mert nem bírnak vele hosszú távon együtt dolgozni, ő írattat ki minden társat maga mellől mivel elég aktívan résztvesz a forgatókönyv írásban.
Kötve hiszem, hogy ő ezt eldönthetné egyedül.
Egy főszereplő kiírása, lecserélése mindig kockázatos, főleg ha ennyiszer megteszik, romolhat a nézettség. Ráadásul a Cobra már kb 10 éve veszíti folyamatosan a nézőket, már Tom Beckkel is vesztette, aztán ezt rákenték Vinzenz Kieferre (pedig vele sztem nagyon színvonalas részek készültek, pláne a mostaniakkal összehasonlítva). Roesnert nem tudom, milyen indokkal írják ki, de abszolút nem lep meg, hogy a rajongótábor még inkább gyérült. Nevetséges már ez a cserélgetés, látszik, hogy a stáb próbálja kézzel-lábbal erősködve visszahódítani az embereket. Ha Atalaynak van is beleszólása, nem hiszem, hogy csak ő akarja ezt.
Alex :D
Ha a felsoroltak közül kell választani, akkor Ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!