Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy alakult volna a forgatókö...

Hogy alakult volna a forgatókönyv/folytatás, ha Paul Walker nem huny el?

Figyelt kérdés

Esetleg valami hivatalos közlemény erről (akkoriban?, nyugodtan a saját véleményed is leírhatód!

- Nyugodj békében legenda..

"Ha egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok."

R.I.P Paul

#Halálos iram #Paul Walker #film szorozat #Brian O'Conner
2019. júl. 6. 20:55
 1/4 Thispain ***** válasza:
1%
Valószínűleg Paul Walker nem véletlenül halt meg. Előfordulhat, hogy a szóbanforgó forgatókönyv történetének egy új nézőpontja is szerepet kapott volna a történetben, és az is lehet, hogy ugyanazon a vonalon hasonló stílusban kapott volna egy folytatást, ami a forgatókönyv előzményei tükrében vagy jobb lett volna tölük, vagy középszerű marad, vagy a legrosszabb esetben alig ütötte meg volna az elégséges szintet, ami a forgatókönyv alapján készült film, vagy színdarab bukását jelentette volna. Lehetséges ezen fellül az is, hogy Paul Walker öregkorának végére kifogyott az ötletekből, így a folytatás nem íródott volna meg általa, vagy olyan alkotás lett volna, ami a stílusjegyeit nélkülözi, ezáltal garantálva a néző számára unalmas órákat. Biztosat akkor mondhatunk, ha Paul Walkert feltámasztjuk, visszamegyünk halála időpontjára, és megíratjuk vele a forgatókönyv folytatását.
2019. júl. 6. 21:23
 2/4 Thispain ***** válasza:
0%
A hibás feltevésekért, és tényekért, amiken előző válaszom alapul, elnézést kérek. Mostani utánanézésem során tudtam meg, hogy Paul Walkerkövetkeztetésemmel ellentétben színész volt, és mint kiderült, fiatal is. Ezek alapján, ha Paul Walker halála előtt kezdték írni a forgatókönyv folytatását, vagy ötleteltek rajta, valószínűleg az ott lévő emberektől megtudhatjuk, vagy az általunk(általad) ismert információk alapján leszimulálhatjuk. Emberünket a sebesség ölte meg, így sirnunk nem muszáj.
2019. júl. 6. 21:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Társaságban igen nem muszáj sírni, de ha egyedül vagy akkor egy kudarc az egész..

- OFF: - Ez olyan mint az Arnold Schwarzenegger és a Terminátor, miután megláttam h nincs ott a neve nem is érdekel a folytatás..

- Paul helyzete más, mert fiatal ember volt ezért is megrázó.. :/

- A forgatókönyvírók mért nem hozzák nyílvánosra Walkerrel a forgatókönyvet?

2019. júl. 6. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
17%

Engem most nagyon le fognak pontozni de akkor is... legenda? Komolyan? Amíg élt senki sem mondta, hogy ő legenda lesz. Középszerű szerepek, egyedül a halálos iramban volt egy kicsit kiemelkedőbb de ott sem a színészi alakítása miatt, inkább a film vitte magával.

Kihangsúlyozom! tragikus, hogy egy ilyen fiatalember meghal (még ha önnön hibájából is) de azért ne túlozzunk, hogy valaki legenda csak azért mert a halála tragikus.

Egy középszerű színész egy eleinte jó filmben (ami mostanra nagyon elbutult.

2019. júl. 7. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!