Az Oroszlánkirály 2. részében hol van Sarabi?
Ja tényleg :D az az első részben van, utánakerestem.
De nekem akkor is rémlik valahonnan egy futó pillanatról. A másik tippem talán az amikor a 2. részben elszökik a 2 kis oroszlán és amikor mennek értük a szüleik/családjuk, mintha ott felbukkanna, de az lehet hogy az ott Nala. Áh újra kell néznem ezt is :D
Amikor jönnek csapatostul, akkor még Timon el is süt egy poént.
Zira: Nala!
Nala:Zira!
Timon: Timon, Pumba! És most hogy megismerkedtünk, TAKARODJATOK a földünkről.
Zira: A ti földetek? Ez a föld Zordoné volt! stb....
De az akkor Nala volt, mert Zira meg is nevezi. Nem tudom. Ha ebből is lesz élőszereplős talán többet tudunk meg.
Akkor világos. De Kopa létezett, vagy csak az oroszlánkirály rajongók találták ki? A disney igazolta, hogy volt Szimbának Kiara előtt egy fia? Csak mert sok dologból lehet erre következtetni.
Az 1 rész végén nem úgy néz ki a kölyök, mint a 2. elején, és idősrbbnek is tűnik.
Szimba a széltől is óvja lányát.
Vitani áll át elsőnek a film végén, ami amiatt is lehet, hogy haragszik anyjára Kopa miatt. Csak nem tudom, hogy van e benne valami, a készítők igazolták a létezését avagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!