Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Lost című...

Mi a véleményed a Lost című sorozatról?

Figyelt kérdés

Sokat hallottam már róla és most elszeretném kezdezni. Mi a véleményetek róla? Izgalmas?

Spoiler nélkül.

2019. aug. 15. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a Lost esetében azért is háborodott fel mindenki, mert amíg a sorozat futott, a készítők azt kommunikálták, hogy mindenre lesz TUDOMÁNYOS magyarázat. Hát nem lett.
2019. aug. 17. 09:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
2019. aug. 27. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Én anno végig néztem amikor adták az rtlen :D Azóta pár évente előveszem a sorozatot és nem tudom megunni.

Lehet idén eredeti angol szinkronnal nézem meg.

2019. szept. 5. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudni kell, hogy a második évad után elkezdtek sztrájkolni a forgatókönyv írók, így más írta az egész sztorit, és ezért is a hatalmas stílusváltás. Ezért lett követhetetlen az egész.

Nekem eleinte nagyon tetszett, de aztán valahogy elakadtam, pedig eléggé elfogult voltam a sorozat iránt.

2019. nov. 21. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogyha nem így folytatódik, ha nem ennyire misztikus az egész sorozat, ha nincs időutazás, sziget költöztetés stb stb, akkor sokkal kevesebb sztori fért volna bele. Jó formán kiszabadulnak a szigetről aztán vége. Pont a misztikussága miatt - ami természetesen vonzotta magával az összefüggéseket és bonyolultabb részeket - tudott ilyen hosszú lenne és tartalmas. A lezárás és a hatodik évad nem szigeten történt "eseményei" az egy olyan dolog, ami vagy teszik valakinek vagy nem. A lezárás mindig egy nehéz dolog, nem lehet mindenkinek megfelelni, de a többi szerintem baromi jó (számomra az egész).

Igazából megér annyit, főleg annak, akinek az eleje tetszett, hogy befejezze az ember és utána olvasson, hogy mi micsoda, hogy megértse, én sem értettem mindent elsőre, mégis a kedvenc sorozatommá vált, mert utána olvastam a dolgoknak, megértettem és amikor másodjára-harmadjára néztem, akkor értettem meg sok mindent, hogy "az azért volt, az meg azért", szerintem zseniális!

Totál el tudom fogadni, ha valakinek nem tetszik. Nem mindenkinek ugyanaz a zsánere, de aki alapjáraton szereti a misztikus alkotásokat és megszerette a karaktereket a sorozat elején annak úgy gondolom, hogy elég valószínű, hogy tetszeni fog, a bonyolultsága szerintem csak emel a színvonalon. Kell rá áldozni egy kis energiát, hogy az ember megértse.

Ebben is vannak hibák, ez tény. Nem létezik tökéletes alkotás, főleg ami ennyire (hogy is mondjam) "kusza?!".

Nekem 10/10

2019. nov. 21. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!