Lost sorozatról néhány kérdés, amiket nem értek?
Végignéztem mind a 6 évadot, mégis van,amit nem értettem így a vége felé.
1. A végén kiderült,hogy mind meghaltak.Ez hogy lehetséges? Már akkor halottak voltak,mikor lezuhant a gép? És amit Richard mondott,tényleg igaz volt,hogy a sziget maga a pokol? Ha így van, hogy tudott Kate, Sun és a többiek hazajutni még korábban a szigetről?
2. A 6. évadban azokat a jeleneteket mutatják, ami lett volna, ha nem zuhan le a gép. Hogy függnek össze ezek a részek és a rendes jelenetek, amikor a szigeten vannak? A végén, amikor a templomban vannak, mindenki emlékszik mindenkire, meg hogy milyen is volt a szigeten. Ha akkor elvileg le se zuhantak, hogy tudtak visszaemlékezni?
Remélem érthető. Örülnék ha valaki elmagyarázná. köszi
1 Nem! Valóban halottak voltak, de mind leélték a saját életüket. Tehát valakik a szigeten haltak meg, valakik meg idős néni/bácsiként. De mivel a sziget, a repülő kötötte össze őket, ezért úgy emlékeztek vissza egymásra a túlvilágon. Tehát halottak csak a 6. évad "visszatekintéseiben" voltak.
2. Ezt megválaszoltam az 1.-ben. Azokban a jelentekben már halottak voltak mind. Hurley is mondja Bennek, hogy jó szolgálatokat tett neki a szigeten, mielőtt bemenne a templomba. Tehát az egész jóval a sziget után történtekkel játszódik, csak éppen a túlvilágon kezdetben nem emlékeztek egymásra néhányan. De pl. lásd Desmond hamar rájött és mindenkit próbált felvilágosítani.
QUESTION 2: What is the Island?
ANSWER 2: Magic.
Tehát nem egy konkrét dolog, nem pokol, nem mennyország, ott a hosszabb válasz, nézd meg.
Abból egy spin-off készülhetett volna esetleg, de sorozatban nem megoldható.
Akik a repülőn voltak azok élik tovább az életüket, talán egy, max két részt elpazarolhattak volna rájuk, de utána már nincs benne semmi izgalom, és egy külön sávon mutathatták volna a szigetet Desmond-dal és a többiekkel, de akkor a stáb 80%-a mi csinált volna az évad maradék részében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!