Mi lett a TheVR Ezt Nézd Meg sorozatával?
Figyelt kérdés
Hetek óta nem töltötték fel részt.#Ezt Nézd Meg #ENM
2019. júl. 14. 10:30
1/16 anonim 

válasza:

Az egész VR dolog haldoklik, egyre kevesebben nézik, utálják már nagyon sokan mert parasz bunkó.
2/16 anonim 

válasza:

Te inkább vagy egy paraszt, mint ők. Árad a hozzászólásaidból, amit némelyik kérdés alá oda hánysz..Egyébként a kérdésre válaszolva, ahogy látom régebbi filmekből csináltak ezt a sorozatot. Gondolom ezeket akarták bemutatni, vagy ezek voltak a kedvenc filmjeik anno. De lehet tévedek.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de minden vasárnap jött epizód, mondták is, hogy egész évre meg vannak a filmek, és mindig vasárnap jelentkeznek vele. De már jóideje nem volt.
2019. júl. 14. 20:40
4/16 anonim 

válasza:

Akkor most más fajta dolgokról készítenek anyagot, erre meg nincs idő valószínűleg.:) Egyébként én bírom őket, nem tudom az 1-es hozzászólónak mi a baja velük..
5/16 anonim 

válasza:

A monitor előtt ordibálás és ripacskodás jobban fizet.
6/16 anonim 

válasza:

Aki akarja nézi, aki nem az nem.. Más az ízlésünk ennyi.. Ők legalább saját anyagot készítenek, sok más youtuberrel ellentétben..💁🏿♂️
7/16 anonim válasza:
Nem hoz elég pénzt nekik így hanyagolják.Sok dolgot kipróbáltak már, ami nem hozott pénzt a konyhára, abbahagyták...Ez nem elítélendő, mivel ők ezzel foglalkoznak és nincs más bevételük.Ingyen pedig nem fognak dolgozni :)
pl nem tudom ki emlékszik arra, hogy szerdán és szombaton gaming volt jani vs pisti youtubera.Azt is abbahagyták, mert nincs elég pénz belőle hogy megérje csinálni.Ez egy üzleti döntés volt, semmi személyes.
8/16 anonim 

válasza:

ERGO a pénzre többet adnak, mint a nézőkre.
9/16 anonim válasza:
#8 Te is a pénzre adnál, ha nem lenne mit enni és hajléktalan lennél.Ha nem tudják olyan tartalmakból fenntartani magukat, ami jövedelmező akkor sokáig nem lesz "TheVR", mivel a villanyszámlát se tudják befizetni.Nem a Pisti ezért a hibás, se Jani hanem a platform ami egy g*ci :D
10/16 A kérdező kommentje:
Ezt amúgy honnan veszitek? Mármint, hogy nem hozott a műsor eleget a konyhára. Ők mondták? Mert szerintem nagyon is sikeres műsor volt. Meg nem, azért, de ha a srácok másfél órányi fekete képernyőt töltenének fel Youtube-ra, azt is több százezren végignéznék.
2019. júl. 19. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!