Melyik az a TheVR HH, amiben Pisti a munkáról beszél, mint hogy kb "ez" a munka (mint aki a youtube-on/twitchre gyárt tartalmat) az eddigi legnehezebb, amit eddig csinált?
Attól függ, mihez képest. Szoftvermérnöki és programozói munkánál (amit én végzek) biztos, hogy sokkal könnyebb a VR sárcok munkája (de ne értsd félre én is szeretem a munkámat). Ugyanennyi pénzért én is szívesen építenék stúdiót és talkshow-oznék és játszanék, de ugye mindenki máshoz ért, mást csinál, másért lelkesedik.
A fizikai munkának is a fizikai része kemény. Mármint a nehéz fizikai munkáé, amibe belegebednek az azt végzők már 40-50 éves korukra és korán halnak (ezt ők nem bírnák sokáig, de még én sem). Vannak könnyű fizikai munkák is, pl. sofőr, de annak is megvannak a veszélyei. Vagy a még könnyebbek, mint bizt.őr, portás, ahol sokszor az unalom lehet a legnehezebb, de nem is lehetséges ezekkel sokat keresni.
Tehát, a keresetükhöz képest (megkeresheted a cégüket, most már kb. évi nettó 20-25 milliót keresnek) szerintem igenis elég könnyű dolguk van a VR-os "srácoknak".
Én is szoktam néha nézni a videóikat, úgyhogy értékelem a tevékenységüket, de szakmabeliként fel is tudom mérni, hogy mennyi és milyen nehézségi szintűek a feladataik. Talán a szereplés az, amit nehéznek tartok, mert én biztos, hogy nem vállalnám be, de ők olyan típusok, hogy kifejezetten élvezik ha szerepelhetnek és felismerik őket lépten nyomon. Ez szintén nagyban könnyíti a munkájukat, mert azt csinálják, amit szeretnének. Legalábbis úgy gondolom, hogy az panaszkodik, aki nem szereti a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!