A TheVR-os srácok hogy élnek meg a videózásból?

Igen, kb. Az egyik live-ban (már nem tudom, melyik nap volt) beszéltek ilyesmiről és mivel volt pár érdekes megjegyzésük, rákerestem a cégükre. Most úgy évente nettó 20 milliót szednek össze a cégadatbázis adatai alapján, nyilván YouTube pénzek, szponzorációk, adományok, Twitch bevételek.
Ha te is megpróbálnád, akkor próbáld ki a DLive-ot, amit most Pewdiepie-vel reklámoznak. Az is egy live stream platform mint a Twitch, csak az adományokból többet adnak oda a videósnak. Mindennek a kezdeténél jó ott lenni.

A youtube-ból már csak zsebpénzt kapnak a régi videóik után, főleg Twitch-re gyártanak tartalmat, így szerintem inkább már streamernek lehet őket nevezni, mintsem videósnak.
A twitchen a feliratkozásokból, néző donatekből sokkal jobban meg lehet élni, sokkal biztosabb pénzforrás, mint ha a youtubeon maradtak volna.
Bármikor nézek rá az élő adásaikra, mindig 2000+ nézőjük van, akár hétköznap reggel 9-kor is, az esti adásaikról nem is beszélve, szóval minden bizonyára valahol 2000 feliratkozás körül lehetnek, amely darabja 5$, igaz, ennek egy x%-át elveszi a platform, de még így is több ezer dollárral lehet havonta számolni, ennek viszont egy része elmegy a felszerelésre, számlákra, adózásra, de ha nem lehetne belőle megélni, nem csinálnák fő állásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!