Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Srácok! Szilveszteri buli...

BözsiiNénii kérdése:

Srácok! Szilveszteri buli pánikbetegen?

Figyelt kérdés
Többekkel ellentétben, nekem az elmúlt egy hét nem telt mással, mint a sorozatos "roham-viharokkal" való küzdelemmel. Azóta nehezen üzemelek, konkrétan az se világos néha, hol és ki vagyok, kB faarcú szellemként lebegek, elszeparàlódva fejben a csalàdtagjaimtól, tele negatív gondolatokkal, legyengült szervezettel, mert esetlegesen előforduló tiszta pillanatokkal. Elég szar helyzet, mert bár nem tudom, ki és mi célzattal olvashat ilyenkor gyakorit, de szeretnék tanácsot kérni hasonszőrű embertàrsaimtól. Elég komoly félelem van bennem a rosszullétek miatt, de itthon sem hiszem, hogy jól érezném magam, mert az a pár szilveszter, melyet így töltöttem, hangulatgyilkos volt. Tehát mi lenne ilyenkor a megoldàs?
2017. dec. 30. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Keress valami kisebb összejövetelt, ahol csak lazultok haverokkal. Esetleg te is szervezhetsz ilyent, nem kell feltétlenül bulizni ha nincs hozzá kedved.

Sőt mondok durvábbat, le is lehet feküdni ha nem bírod anyádék képét.

2017. dec. 30. 20:36
 2/5 anonim válasza:
Hasonló okokból kifolyólag, tavaly szűk baràti körben vártuk az új évet. Ez annyit tesz, hogy bevackoltam magam a legkedvesebb barátomhoz. Ha a barátaid tudják, milyen gondjaid vannak, szerintem támogatni fogják az ötletet, hogy kerüljétek az olyan szituàciókat, amikben Te rosszul éreznéd magad.
2017. dec. 31. 13:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi sràcok, ebből maradàs lesz! :)
2017. dec. 31. 17:05
 4/5 anonim válasza:
Legalàbb lesz társaságod? Egyébként, remélem idővel jobbra fordul sorod.
2017. dec. 31. 17:25
 5/5 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem hány éves vagy? Nekünk minden évben egy nagy szilveszteri buli van itthon és nem tudom idén hogy fogom kibírni. Sok sikert neked is.
2017. dec. 31. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!