Mindkettő gáz,az is gáz,hogy ma már ebből úgy meglehet élni,hogy ha hónaponta vesznek egy házat meg se érzik.
Egészségére azoknak akik ezeknek pénzt adnak
De, hogy a kérdésre is válaszoljak, produkció szempontjából a TheVR sokkal profibb (a csatornáik egészét szemlélve persze).
Viszont ha a játékközvetítéseiket nézzük csak, akkor számomra a trágárság miatt egyik sem értékelhető vagy követendő.
Az ilyeneket (főleg zsozét) tizenévesek vagy még fiatalabbak illetve valamilyen szinten magányos-gyerekes felnőttek nézik rendszeresen.Pont olyanok akik hasonlítanak ezekhez a youtuberekhez...
Thevr egyetlen pozitívuma hogy magyarul csak ők mutatnak be 1-2 olyan terméket ami érdekes lehet.
Ezenkívül semmi értékük nincsen.
Egyik se komoly e-sport játékos vagy szórakoztató előadóművész.
Minden esetre nincsen baj ha valakinek tetszik az ilyen ripacskodás...csak ne vegye át az ő viselkedésüket.
Sajnos az utóbbit sokszor tapasztaltam.
Áldom az istent hogy korábban nőttem fel és csak kora tizenévesen találkoztam az internettel...
Uramisten... Itt néhány embernek komoly problémái vannak. És itt az a legnagyobb baj, hogy ezeket a kommenteket úgy írják, hogy semmit, mondom SEMMIT bem tudnak arról, hogy mi kemény munka folyik egy-egy videó elkészítésében. Abban egyet tudok erteni, hogy zsozeatya tenyeleg kissé a pénzre megy de most istenem meg kell élni valamiből és ezt nem azt jelenti, hogy ő nuku energiabefektetés végez a videó/stream készítéshez. A thevr os srácoktól meg ha nem egy videót néztetek volna meg és rohantatok volna fel erre a weboldalra akkor tudnátok, hogy mennyi időt és energiát fektetnek bele abba, hogy minől több tartalmat és minél MINŐSÉGIBB tartalmat gyártsanak.
Ajánlom egyébként, hogy mielött feljöttök ide járjatok utánna a folgoknak és utánna irjatok valamit. (de egyébként ha ezt megtettétek is továbra is így érzitek akkot ez van, van aki máshogy gondolja és elfogadom a véleményét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!