Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti sem bírjátok már úgy a...

Ti sem bírjátok már úgy a piát, mint régen?

Figyelt kérdés
A hétvégén megittam itthon két sört és másnap rendesen másnapos voltam tőle. Ilyen régen soha nem történt meg, ez a mennyiség inkább csak bemelegítésnek volt jó még fiatal titán koromban. Igazából ezt nagyjából fél éve tapasztalom magamon. Tavaly elkezdtem fogyókúrázni és elég jól ment, úgy alakult, hogy több hónapig nem ettem édességet és az alkoholt sikerült fél évre megvonnom magamtól. Azóta mintha máshogy dolgozná fel a szervezetem a szeszt, tényleg nem bírom már úgy. Ami még szintén érdekes, hogy nem is kívánom annyira, mint régen. Szerintetek miért lehet ez? Volt így ezzel már más is? Van olyan közületek, aki szintén nem bírja már annyira az italt, mint amikor fiatalabb volt? 35/F

2019. máj. 27. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Jelen! Tizenévesen meg még a huszas éveim elején iszonyat mennyiséget megittam,bár voltam másnapos is..

Ma engem is kiüt 1-2 sör is. :)

30/n

2019. máj. 27. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Én se bírom úgy, mint régen.

Nézzük a jó oldalát: ahogy öregszünk, kevesebb pénzből is be tudunk rúgni. :-)

F 40

2019. máj. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!