Akik nem régen (pár hónapja) szültek, hogy vagytok? Hogy
bírjátok?
Figyelt kérdés
Nekem semmi bajom nem lenne, ha végre jobb idő lenne, mehetnénk sétálni a napsütésben. De így....ez nagyon gáz!!!!! Nektek nem hiányzik a séta, a mozgás? Persze, tornázgatok itthon, aerobic, jóga, de a friss levegő, kirándulás, napsütés az teljesen más! Meddig lesz ilyen idő?
Egyébként, hogy vagytok? "Kipihentétek" a szülés fájdalmait, fáradalmait?
2010. márc. 10. 12:19
1/6 anonim válasza:
Szia! Én még csak hét hete, hogy szültem. Mondjuk kipihentem magam, de nem 100%-osan, de majd egyszer, ha majd már a lányom is átalussza az éjszakát, akkor én is kifogom pihenni magam. :) de hát a gyerekvállalása ezzel jár. A friss levegö, a séta, maga a természet nekem is hiányzik, de majd csak jön már a jó idö. te mikor szültél? kisfiú vagy kislány? neked sikerült kipihenned magad? üdv és kellemes babázást
2010. márc. 10. 12:53
2/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére a kislányom egy tündér :) 2 hónapos, alszik-eszik, éjszaka egyszer kel szopizni.
Fizikailag alakulok, gátseb, aranyér letudva, bokasüllyedés kezelés alatt, már csak a plussz kilók vannak hátra....a sétától várom a csodát :)
2010. márc. 10. 13:05
3/6 anonim válasza:
én 14 hete szültem és már mi is várjuk a jó időt.sétálni minden nap megyünk,mert nekem is kellene fogynom.csak nagyon kívánom az édességet.a kisfiam is 1x kel éjjel,csak ő nem nagyon van el egyedül.de egyébként jól bírom,csak a reggeli ébredés nehéz,mert 6 körül kel a kicsi.aludhatna 7-ig.
2010. márc. 10. 13:44
4/6 anonim válasza:
2 hónapos a kislányom, voltak komplikációk a szülésnél, de már jól vagyok. De az aranyér nagyon kínoz, emiatt fáj ha szoptatok, ülve is, fekve is. Te mit csináltál vele, hogy elmúljon?
2010. márc. 10. 13:59
5/6 A kérdező kommentje:
Minden gyógyszertári "csodakrém" után, végső elkeseredésemben, barátnőm tanácsára kipróbáltam a körömvirág krémet. Két nap múlva már jobb lett. Aztán szépen lassan elmúlt (tudom, bármikor visszajöhet...) Szóval, ha érzem, hogy wc-re kell mennem, akkor is bekenem....könnyebben jön....
Rossmann-ban vettem, Altapharma (ez az ő márkájuk) bár a leírása száraz bőrre ajánlja, engem nem érdekelt, csak segítsen :) Nekem bevált, remélem neked is segít!!!!!
2010. márc. 10. 15:45
6/6 anonim válasza:
Én pont ma 9 hete, hogy szültem, 10 óra oxitocinos vajúdás után sürgősségi császár lett a vége. Az első hét elég kemény volt itthon, nagyon fáradt voltam, és fájt mindenem. Utána begyulladt a vágás, egy hétig kellett vissza járkálnom, hogy kezeljék. Most már minden rendben van, a kisfiam este 10-től alszik reggel 9-10-ig. Mondjuk kap tápit is, mert az elejétől kevés a tejem neki, de még erőltetem. Úgyhogy van időm kipihennem magam ilyen alvások mellett. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!