Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért "csak" az ivás és...

Miért "csak" az ivás és bulizás tesz boldoggá?

Figyelt kérdés
Üresnek érzem az életem, ha például nincs meg a következő buli időpontja, sokszor akár 2-3 napon keresztül bulizok ha van rá pénzem. Mondhatni ez a motivációm, hogy bármi mást is megcsináljak, hogy tudom, hogy utána lehet bulizni. Nem szeretném, ha ez így maradni, mert egyetem után, azért nehéz lesz így mit kezdeni magammal, például munka terén is, ha kiderül, hogy minden héten iszok és bulizok egész hétvégén.

2019. jan. 5. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam nem annyira régen, de eljutottam arra a szintre hogy már az sem...
2019. jan. 5. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Helo!Nos, meirt nem gondolkozol ezen, gondolod at, mit szeretnel, es esetleg valtoztatnal is rajta, hozzaadsz dolgokat... es ezen kezdesz el munkalkodni az helyett, hogy celtalanul bulizol. Tovabba rengeteg hobbit talalhatnal magadnak.
2019. jan. 5. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
most éled ki magad! ne 40 évesen🙂
2019. jan. 5. 23:08
 4/4 anonim ***** válasza:
éld*
2019. jan. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!