Csak én nem bulizok 16 éves létemre?
23 éves vagyok, nem cigizek, nem iszok, füvezni vagy bármilyen más drogot fogyasztani pedig végképp nem. Azt nem mondom, hogy szülinapokat, szilvesztert nem ünneplünk, de megszokott baráti körünk van, 12-en szoktunk összejönni (párbarátok) és nem a hányásig történő ivásról szól a dolog. Persze, lecsúszik a fiúknál 1-2 sör, lányoknál 1-2 üveg bor (nem fejenként, hanem 6-unknál! :)), de mindig tudjuk hol a határ.
15 évesen jöttem össze jelenlegi párommal, ez a banda is körülbelül azóta van együtt. Mi nem jártunk péntek-szombat diszkóba, nem kavarogtunk egymással, az egyetemet, főiskolát úgy csináltuk végig, hogy hűségesek voltunk egymáshoz, nem a buliról, hanem valóban a tanulásról szólt. Néha különcnek éreztem magam, nálunk is divat volt a részegség, a lányok átmentek ribibe, a fiúk hódító macsóba, én ebből kimaradtam, de megmondom őszintén, nem is hiányzik. A saját kis bandánkban mindenkit úgy fogadtunk el, ahogy voltunk.
Teszem hozzá, én meg lóbolond vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!