Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A neogranormon kenőcs reklámba...

A neogranormon kenőcs reklámban lévő Dani nevű srác ki valójában?

Figyelt kérdés
Tud esetleg valaki valamit róla? Rákeresnék. :D
2018. okt. 24. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én a Sudocremmel vagyok.
2018. okt. 24. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha erre a csókára gondolsz, akkor jó hírem van, mert napi szinten látok az utcán 10 hozzá hasonlót.

Középmagas, vékony testalkatú, szakállas, kócos hajú. Kb így néz ki minden második férfi.

https://www.youtube.com/watch?v=9d9bIH0s_qE

2018. okt. 24. 21:05
 3/10 anonim válasza:
85%
:D aztán be ne kenje vele a popsidat.. x)
2018. okt. 24. 21:05
 4/10 A kérdező kommentje:

Azt kenhetne, meg azzal, amit akar... :D

De rá gondolok, igen.

Egy szabvány ajtó általában 2 méter (vagy magasabb talán, de javíts ki kérlek, mert annyira nem vagyok képben ezzel kapcsolatban), ő meg pont akkora, szóval nem is középmagas, meg nem is kimondottan nagyon vékony szerintem. Szakállasnak szakállas, és kócos is valóban. :))

Az én környezetemben meg sajnos nem így néz ki minden második férfi.

2018. okt. 24. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Fúj, klónsereg.

#Kérdező

Valami random, munkájában nem túl sikeres színész (azok vállalnak el gagyi reklámokat)

2018. okt. 24. 21:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem még csak színész se egyébként, csak egy válogatáson megfelelt a szerepre. (Mellesleg nagyon jó választás volt :D)
2018. okt. 24. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, hogy ki ez, de nekem bejön. :D
2018. okt. 24. 22:18
 8/10 anonim válasza:
58%

szerencsés pasi..

engem bezzeg nem kérnek meg, hogy kenegessem neogranormonnal a csajom seggét.. bezzeg az öcsém szaros valagát na azt akár naponta is tisztába rakhatnám.. óriási :D

2018. okt. 24. 22:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem minden esetben, de igen, kb 2 méter egy ajtó, viszont a reklámban nem látszik az ajtó teljes egészségben az aljától a tetejéig, így ez alapján megtippelni se lehet, hogy az ajtóhoz képest milyen magas a csávó, tehát következtetéseket se vonhatsz le. Ellenben abból lehet következtetéseket levonni, ahogy beledől abba a kanapéba, és jól látható módon majdnem olyan magas, mint amilyen széles a kanapé. Ezért is mondtam, hogy középmagas lehet. Nálam kicsit magasabbnak tippelem. Max 185 centinek.

Egyébként ha ő neked nem vékony testalkatú, akkor ki az? Kíváncsi lennék.

Egyébként nem érdekel, hogy mit hiszel, csak érdekesnek találom ezt a vitát, azért szálltam bele. :)

2018. okt. 24. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
Ez másnéven fluimucil Ábel, csak már megnőtt.
2018. okt. 24. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!