A neogranormon kenőcs reklámban lévő Dani nevű srác ki valójában?
Egyébként ha erre a csókára gondolsz, akkor jó hírem van, mert napi szinten látok az utcán 10 hozzá hasonlót.
Középmagas, vékony testalkatú, szakállas, kócos hajú. Kb így néz ki minden második férfi.
Azt kenhetne, meg azzal, amit akar... :D
De rá gondolok, igen.
Egy szabvány ajtó általában 2 méter (vagy magasabb talán, de javíts ki kérlek, mert annyira nem vagyok képben ezzel kapcsolatban), ő meg pont akkora, szóval nem is középmagas, meg nem is kimondottan nagyon vékony szerintem. Szakállasnak szakállas, és kócos is valóban. :))
Az én környezetemben meg sajnos nem így néz ki minden második férfi.
Fúj, klónsereg.
#Kérdező
Valami random, munkájában nem túl sikeres színész (azok vállalnak el gagyi reklámokat)
szerencsés pasi..
engem bezzeg nem kérnek meg, hogy kenegessem neogranormonnal a csajom seggét.. bezzeg az öcsém szaros valagát na azt akár naponta is tisztába rakhatnám.. óriási :D
Nem minden esetben, de igen, kb 2 méter egy ajtó, viszont a reklámban nem látszik az ajtó teljes egészségben az aljától a tetejéig, így ez alapján megtippelni se lehet, hogy az ajtóhoz képest milyen magas a csávó, tehát következtetéseket se vonhatsz le. Ellenben abból lehet következtetéseket levonni, ahogy beledől abba a kanapéba, és jól látható módon majdnem olyan magas, mint amilyen széles a kanapé. Ezért is mondtam, hogy középmagas lehet. Nálam kicsit magasabbnak tippelem. Max 185 centinek.
Egyébként ha ő neked nem vékony testalkatú, akkor ki az? Kíváncsi lennék.
Egyébként nem érdekel, hogy mit hiszel, csak érdekesnek találom ezt a vitát, azért szálltam bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!