Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha egy srác autó mániás lenne?
Férfiként írom, hogy iszonyú gáz, amikor valaki egy régi tragacs bontószökevény verdába szerelmes, és még rosszabb amikor azzal még fel is akar vágni.
Én havi közel 1 millát keresek, de nincs autóm, mert minek az. Ahogy barátnőm fogalmazta meg nagyon helyesen: "Engem nem érdekli a pasi autója, az sem hogyha nincsen. Viszont egy dologgal lehet kikergetni a világból ilyen téren, az a régi tuningolt szarok. Tehát nem elég, hogy nincs pénze rendes autóra, de még azt is faroknövelőnek akarja használni. Ultra gáz!"
Pontosan ez a helyzet, nagyon jól mondta a párom! Ha már nincs pénzed, legalább ne akarj a semmivel felvágni! Fél millió forintos BMW-nél nincsen szánalmasabb a világon. (Vagy bármely más régi tragaccsal feszítő hülyegyereknél)
Egyet kell ertsek az elsovel.
Be sem ulnek ilyen felturbozott tragacsra, utasvedelmuk semmi a mostani autokhoz kepest.
Gondolj bele, hogy alapból jó az autó, és akkor is csak e körül forog a világ.
Na de mi van akkor, ha lerúgja magát a turbó? Vagy hengerfejes lesz? Vagy megkotlik a féltengely? Csúszik a kuplung... ???
Nem azzal van baj, ha szereti a kocsikat, illetve ha van egy kifejezett hobbija. Mindenkinek van. Attól függ, hogy emiatt mennyire helyezi háttérbe a barátnőjét, esetleg a közös otthon építését. Fontos, hogy meg tudja tartani az egyensúlyt. Mert ha emiatt minden mást elhanyagol, akkor nem sok értelme van egy kapcsolatnak.
Pl nekem exem ilyen volt, ő egy újabb kocsit tuningolt, a közös program az autó mosás, de az sem volt mindegy hogyan. Lekiabálta a fejem, ha rossz helyen rossz mosószerrel mostam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!