Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nekem nagyon tetszik. Mindig egy buszon jövünk haza, de nem beszélgetünk, sőt mégköszönő viszony sincs köztünk.Egyik jó ismerösöm ismeri ezt a srácot és arra gondoltunk, hogy valamelyik nap elmegyünk autózni és véletlenül pont arra autózunk ahol ő szál fel a buszra és ismerösöm felveszi és akkor haza hozzuk. Addig is beszélgetünk és már egyfajta köszönési viszony kialakulhat. Szerintetek jó ötlet? Tudom kicsit vicces meg röhejes, de ezzel a csávóval nem sürün találkozni az utcán, szóval az nem jó megoldás, hogy ha találkozunk ismerösömmel vele, akkor megállunk beszélgetni, mert kitudja az mikor lenne.

2016. márc. 29. 01:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj ilyen mű módon megoldani, van egyszerűbb, kevésbé körülményes módja is :)

Pl. menj neki "véletlenül", találj ki valami témát, és akkor már biztos köszönőviszonyban lesztek :)

2016. márc. 29. 02:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nomeg meg is tudnád hol lakik te kis hamis ;p
2016. márc. 29. 06:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen szerintem jó ötlet!
2016. márc. 29. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden ötlet jó, ami közelebb visz a célszemélyhez. Ez meg különösképp ötletes. Hajrá!
2016. márc. 30. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!