Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt, 300 km-re lakik tőlem. Párkapcsolatban állunk, de legalább még 2 hétig nem tudunk találkozni. Ő akkor költözne hozzám. Addig is nem tudom, hogy mit tegyek, mert a nap minden percében rá gondolok és nagyon sokat fogok még szenvedni ebben a pár hétben, hogy nem ölelhetem, nem csókolhatom. Minden nap órákat beszélünk interneten. Én arra gondoltam, hogy nem beszéljünk minden nap, hanem ritkábban, hátha úgy nem szenvedek majd annyira. Ő nem örült az ötletnek. Szerintetek segíthet, ha ritkábban beszélünk?
2016. febr. 7. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Én megértelek.

Én is szeretek valakit aki nagyon messze lakik tőlem.

De ez reménytelen...

2016. febr. 7. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj arra koncentrálni, hogy nemsokára minden nap láthatod és ez a szenvedős időszak elmúlik egyszer. Azt én sajnos nem tudhatom, hogy mi enyhítene a szenvedéseden ezt neked kell megtalálnod. Ha úgy érzed az, hogy kevesebbet beszéltek akkor próbáld megértetni vele, hogy ez így neked könnyebb de azt is vedd számba, hogy lehet neki meg úgy könnyebb, ha sokat beszéltek. Próbáljátok megtalálni a középutat és csak arra fókuszálni, hogy ennek nemsokára vége.
2016. febr. 7. 17:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Tegnap megpróbáltam neki elmagyarázni, de természetesen megsértődött.:(
2016. febr. 7. 17:30
 4/6 Noren1989 ***** válasza:

Mióta is vagytok párkapcsolatban?

Nem, nem segíthet, sajnos. Foglald le magad vmi teljesen más tevékenységgel.

26/F

2016. febr. 7. 17:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk.
2016. febr. 7. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Vegyél lávalámpát.

Talán segít egy kicsit.;-)

2016. febr. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!