Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet meglátogatni betegen a lányt aki tetszik nekem? Bővebben lent.
Mindenképp menj, nincs veszteni valód.
Amugy is jó ötletnek tartom és figyelmes gondolat gyümölcsöt vinni neki ami tele van tápanyagokkal.
Persze pár dolgot figyelembe kell venni például hogy mennyire beteg. Ha hányásos hasmenése van akkor nem hiszem hogy díjazná a jelenléted.
A másik hogy neked kell tudnod mennyire vagytok jóban.
Ha a kapcsolat nem túl közeli könnyen lehet hogy az lesz a reakciója hogy: ez meg mi a fa.szt keres itt
Szóval ha ezek rendben vannak akkor oké lesz minden
Szó nélkül ne állíts be, ha lebeszéled vele nagyon figyelmes gesztus, remélhetőleg értékelni fogja ;)
20/F
Ne üdítőt meg csokit vigyél!
Gyümölcsöt!
Én annó az exembe akkor szerettem bele,mikor meglátogatott a kórházban.Nagyon figyelmes és gondoskodó volt!
Velem tortent mar ilyen. Akkor ott felig kellemes, felig kellemetlen volt. Kellemetlen egy okbol - o tobbet erzett irantam, es nekem buntudatom volt, hogy olyat teszertem, amit en forditott esetben nem csinalnek, hogy nem tudom oszinten viszonzni azt a gondoskodast, amit tole kapok. Ja, es epp lazasan izzadtam a paplan alatt, csapzott hajjal, faradtan, eloszor be se akartam engedni, de azert csak rabeszelt hogy kikeljek az agybol egy oercre. Be nem jott, csak az ajtoban atadta, amit hozott es jobbulast kivant. Neked is ezt javaslom, mert amugy barmennyire kedvel, teher lehet most neki meg beinvitalni, jopofiskodni, mikor kegszivesebben aludna.
Igy utolag eletem egyik kegkedvesebb emleke, es maig sokat gondolkodok azon, lesz e meg valaki ilyen kedves es gondoskodo vekem. Eleg ha ra gondolok es maris vidamabb a napom. Szoval csak hajra, latogasd meg:-)
Persze, menj csak ha sosem akarsz vele összejönni.
Nem is értem az itteni válaszolók többségét. Ti is mind azt akarjátok hogy barát zónába kerüljön a kérdező?
Most komolyan, ha egy srác elmenne hozzátok, aki csak a haverotok akkor azzal hány % eséllyel jönnétek össze utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!